Konya protokolünden Kurum  ve Memişoğlu’na ziyaret

Konya protokolünden Kurum ve Memişoğlu’na ziyaret

Konya protokolü Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret etti.

Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Abdullah Ağralı, Meryem Göka, Mehmet Baykan, Latif Selvi, Mustafa Hakan Özer, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu ziyaret etti.

Bakanlara yeni görevlerinde başarı dileklerini ileten heyet, Konya'nın gelişimi ve ileriye dönük projeleri hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

BAŞKAN ALTAY’IN ANKARA’DAKİ TEMASLARI SÜRDÜ

Başkan Altay, daha sonra Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Levent Sungur, Tapu Kadastro Genel Müdürü Hakan Gedikli ve İLBANK Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Büyük’e de bir ziyaret gerçekleştirerek görevlerinde kolaylıklar diledi. Ziyaretlerin verimli bir ortamda geçtiğini kaydeden Başkan Altay, “Konya heyeti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle göreve getirilen değerli bakanlarımızı ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerimizi ilettik. Ayrıca Konya’mızın projeleriyle yakından ilgilenen bürokratlarımızla da bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduk. Konya'mızın kalkınması ve gelişmesi adına iş birliği halinde çalışmaya, gayret etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.