Konya'dan bu ilçeye 650 liraya otobüs seferi başlıyor! Yolculukta 2 kumanya verilecek

Konya'dan bu ilçeye 650 liraya otobüs seferi başlıyor! Yolculukta 2 kumanya verilecek

Konya Büyükşehir Belediyesi'nin iştiraki olan Konya Turizm Ajansı, her cumartesi ve pazar günü Beyşehir'e otobüs kaldırma kararı aldı. 2 adet kumanyanın da verileceği gezi turu için kişi başı 650 TL fiyat belirlendi

Konya Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini canlandırmak için kendi bünyesinde kurduğu Konya Turizm Ajansı ile önemli işlere imza atıyor. Konya merkezde yaşayıp, şehrin ilçelerini görmeyen birçok Konyalı bulunuyor. Başta bu vatandaşlar olmak üzere, şehre gelen yerli ve yabancı turistlere Konya'nın tarihi ve kültürel değerlerini, doğa güzelliklerini tanıtmak ve anlatmak için Konya Turizm Ajansı tarafından ilçelere turlar başlatıldı.

eflatunpinar-hitit-su-aniti-konya-wry5.jpg

OTOBÜS TAŞ BİNA ÖNÜNDEN KALKACAK

Bu turlar arasında en dikkat çekeni ise Beyşehir/Hüyük günübirlik tur programı oldu. Konya Turizm Ajansı, bundan böyle her hafta sonu yani cumartesi ve pazar günleri merkezden Beyşehir'e otobüs kaldıracak. Otobüs, hafta sonları Konya Büyükşehir Belediyesi Taş Bina önünden saat 08.30'da hareket edecek.

adsiz-001.jpg

PROGRAMA KATILANLARA TEKNE TURU YAPTIRILACAK

Gezi, Beyşehir Leylekler Vadisi ile başlayacak. Eşrefoğlu Rumi Cami, Eşrefoğlu Süleyman Bey Türbesi, Tarihi Bedesten (Bezzanlar Hanı/Tanıtım Merkezi) Çifte Hamam, İsmail Ağa Medresesi (Taş Medrese), Tarihi Hükümet Konağı, Taş Köprü, Regulatör, Vuslat Parkı ile devam edecek. Beyşehir Gölü'nde bir de tekne turu yapılacak.

aeueaueau.png

GEZGİNLER HÜYÜK'E DE GÖTÜRÜLECEK

Tekne turunun ardından Beyşehir Nilüfer Bahçelerine hareket edilecek. Sonra Hüyük'te Sonsuz Şükran Köyü ziyaret edilecek. Eflatunpınar Hitit Su Anıtı gezilecek. Bayındır Köyü (Beyşehir) Şeyh Muhyiddin Cami önünden de tekrar Konya'ya hareket edilecek. Konya'ya dönüş saati ise 18.00 olacak.

SADECE 45 KİŞİ GİDEBİLECEK 2 DE KUMANYA VERİLECEK

Sadece hafta sonları düzenlenecek Beyşehir/Hüyük gezi turunun kişi başı ücreti de 650 lira olacak. Bir günlük geziden sadece 45 kişi yararlanabilecek. Gezi kontenjanı 45 kişi ile sınırlandırıldı. Tur ise en az 30 kişilik kayıt halinde gerçekleştirilecek. Gezginlere profesyonel turist rehberliği hizmeti de verilecek. Ayrıca gün içinde 2 de kumanya dağıtılacak. Yolculuk için rezervasyonlar Konya Turizm Ajansı internet sitesi üzerinden yapılacak.

aieaieae.png

Kaynak:Emre Özgül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum