Zade güvenilir marka

Zade güvenilir marka

Zade Tesisleri’ni ziyaret eden Ödüllü Şef Ömür Akkor, günümüzde gıda takviyesi ürünlerine olan güvensizliğin ancak böyle kusursuz bir çalışma ile ortadan kaldırılabileceğini belirtti

Ünlü Mutfak Araştırmacısı, Şef Ömür Akkor ve Selçuk Üniversitesi Gastronomi Bölümü Dekanı Akif Çukurçayır, Zade Bitkisel Yağ Rafinasyon ve Zade Vital İlaç Üretim Tesisleri’ni ziyaret etti. Konuklar ziyaret esnasında Helvacızade Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Büyükhelvacıgil tarafından Grubun gerçekleştirdiği “İLK”ler hakkında bilgilendirildi. Türkiye’nin en büyük 500 kurumu alanında yer alan, üniversite ve sanayi işbirlikleriyle, gıda ve sağlık alanında  Ar-Ge yatırımı yapan ve inovatif ürünler geliştiren Helvacızade Grubu, dünyada ve Türkiye’de gerçekleştirdiği “İlk”leri ünlü Mutfak Araştırmacısı, Şef Ömür Akkor ve Selçuk Üniversitesi Gastronomi Bölümü Dekanı Akif Çukurçayır’a anlattı. Alanında 17 farklı kalite ve sistem sertifikası ve PLC otomasyon sistemleri ile insan hatasından bağımsız üretimin yapıldığı Zade Tesisleri’nde üretilen ayçiçek yağı, mısır yağı, zeytinyağı gibi ürünlerin 65 farklı ülkeye gönderildiği bilgisi konuklar ile paylaşıldı. Gezi esnasında Anadolu’nun gün yüzüne çıkmamış lezzetlerinden söz eden Akkor, Zade yağlarının rafinasyon süreciyle ilgili bilgi almayı da ihmal etmedi. Ziyaretin ikinci aşamasında ise konuklara Zade Vital İlaç Üretim Tesisleri’nde incelemeler yapılarak, tüm üretim aşamaları hakkında detaylı bilgi verildi. Gezi sonrası ünlü Mutfak Arşatırmacısı, Şef Ömür Akkor günümüzde gıda takviyesi ürünlerine olan güvensizliğin de ancak böyle kusursuz bir çalışma ile ortadan kaldırılabileceğini belirtti.

ZADE YAĞLARI YEMEKLERE LEZZET KATTI

Konya Selçuk Üniversitesi, Zade yağlarının ana sponsorluğunda bu yıl ilkini gerçekleştirdiği “Gastronomi Şenliği” kapsamında çok özel konu ve konuklara ev sahipliği yaptı.  Konuşmacı ve Jüri olarak etkinliğe ünlü Mutfak Araştırmacısı, Şef Ömür Akkor davet edildi. Akkor, etkinlik kapsamında 'Geçmişten Günümüze Türk Mutfağı' söyleşi programında katılımcılarla buluştu. Gastronomi Şenliği’nde 42 gastronomi bölümü öğrencisinin katıldığı bir lezzet yarışması da düzenlendi. Öğrenciler yağlarla birbirinden lezzetli ana yemek, hamur işleri, zeytinyağlılar ve tatlılara imza atarak kıyasıya yarıştılar. Ünlü Şef Ömür Akkor’un da jürilerin içerisinde olduğu yarışmada “Ana Yemek” kategorisinde "Ankara Tava” ile Deniz Ünsal, “Zeytinyağlılar” kategorisinde “Kiraz Yaprağı Sarması” ile Duygu Taşdan , “Tatlılar” kategorisinde ise “Kayısı Tatlısı” ile Demet Titirinli 1. oldu. Yarışma sonunda dereceye giren öğrenciler ödüllerini Ömür Akkor ve Akif Çukurçayır'dan alırken, etkinliğin ana sponsorlarından Zade'ye de plaket takdim edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.