Konyalı dev firma iflas etti! Alacağı olan 24 kişinin ismi açıklandı

Konyalı dev firma iflas etti! Alacağı olan 24 kişinin ismi açıklandı

Türkiye genelinde iflas eden firma sayısı hızla artıyor. Son olarak Konyalı bir firma daha iflas etti. Bahsi geçen firmadan alacağı olan 24 kişinin isimleri açıklandı.

Küresel ekonomik krizin etkileriyle Türkiye genelinde birçok firma iflas etti. Son yıllarda artan nakit para sorunu birçok sektörü alt üst etti.

flas-2.jpg

Borçların zamanında ödenmemesiyle ortaya çıkan finansman sorunu konkordato ve iflas süreçlerini hızlandırdı. Konya'da faaliyet gösteren firmaların sayısına oranla iflas ve konkordato sayısı az olarak biliniyor.

flas-1.jpeg

Son olarak iflas eden dev Konya firmasından alacağı olan 24 kişinin isimleri açıklandı. Bahsi geçen firma Airfly. Türkiye genelinde binlerce petrol istasyonunda oto bakım ürünleri satan bu marka aniden iflas etti. Konya 1. İcra Dairesi Müdürlüğü firmadan alacağı olanların listesini paylaştı.

afrifly.jpg

Kabul Edilen Alacaklılar: Selçuk Vergi Dairesi Müdürlüğü, Konya Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü

Reddedilen Alacaklılar: T. Garanti Bankası A.Ş., Denizbank A.Ş., Türkiye İş Bankası A.Ş., Şirinoğlu Faktoring A.Ş., Yapı Ve Kredi Bankası A.Ş., Gülçiçek Kimya Sanayi Ve Tic. A.Ş, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş., Ufuk Yıkmaz, Avrasya Kimyasal Ham Maddeleri Dış Tic. A.Ş., Havva Şimşek, Brs Kozmetik Kimya Ambalaj San. Tic. Ltd. Şti., Ebubekir Bozkır, Yüksel Baştuğ, İsmail Yıldıran, Mehmet Baştuğ, My Group Züccaciye Temizlik Kozmetik San. Tic. Ltd. Şti., Kaen Plastik Ambalaj Temizlik San. Tic. Ltd. Şti., Mehmet Ali Burunsuz, Harun Güral, Yasin Mülayim, Burhan Ulusoy, Şimşek Plastik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Kaynak:Haber Merkezi