Taraftarın eleştirdiği  Çamdalı 8 haftada ne yaptı

Taraftarın eleştirdiği Çamdalı 8 haftada ne yaptı

Tümosan Konyaspor taraftarının sezon başından beri istifaya davet ettiği teknik direktör Ali Çamdalı çıktığı 8 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi alarak 11 puan topladı ve haftayı 8. sırada tamamladı

Süper Lig’in 8. haftasında Eyüpspor’u ağırlayan ve rakibini 2-1'lik skorla mağlup etmeyi başaran Konyaspor, iç sahada sezonun ilk galibiyetini aldı.

Süper Lig’deki son iç saha galibiyetini 4 ay önce Samsunspor’a karşı alan yeşil-beyazlılar, akabinde çıktığı maçlardan 2 mağlubiyet ve 2 beraberlik elde edince eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

Samsunspor maçı aynı zamanda; teknik direktör Ali Çamdalı'nın taraftarı önündeki ilk ve son galibiyeti olmuştu.

Bu sezon eleştri oklarından bir türlü kurtulamayan Konyaspor Teknik Direktörü Ali Çamdalı geçtiğimiz sezonla birlikte yeşil-beyazlı takımın başında 12 maça çıktı. Bu maçlarda 4 galibiyet 4 beraberlik 4 yenilgi alarak 1.33 puan ortalaması tutturdu. Bu sezon ise 8 maça çıkan genç teknik adam 8 maçta 3 galibiyet 2 beraberlik 3 yenilgi alarak 11 puan topladı. Ali Çamdalı bu sezon 8 maçta 1.38 puan ortalaması yakalarken haftayı da 8. basamakta tamamladı. Sezon başından beri istifası istenen genç teknik adamın Konyaspor karnesi bu şekilde oluştu.

ALİ ÇAMDALI KAÇ MAÇ CEZA ALACAK ?

Konyaspor teknik direktörü Ali Çamdalı,PFDK'ya sevk edildi. Çamdalı, 8.haftada oynanan Konyaspor -Eyüpspor maçının 89.dakikasında verilmeyen penaltı pozisyonunda çılgına dönmüş ve itirazdan dolayı kırmızı kart görmüştü.

Bu hareket sonrası genç teknik adam, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi.

Çamdalı’nın en az bir maç ceza alacağı ve Beşiktaş maçında yedek kulübesinde yer almayacağı öngörülüyor. Genç teknik adam iki maç ceza alması halinde ise Gaziantep deplasmanında da takımı yalnız bırakacak

TFF tarafından yapılan konuya ilişkin açıklamada şu ifadelere yer verildi;

“ TÜMOSAN KONYASPOR Kulübü antrenörü ALİ ÇAMDALI’nın 06.10.2024 tarihinde oynanan TÜMOSAN KONYASPOR-İKAS EYÜPSPOR Trendyol Süper Lig Şamil Ekinci Sezonu müsabakasındaki “sportmenliğe aykırı hareketi” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 36. maddesi uyarınca 07.10.2024 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir.”

FERHAT TÜRKOĞLU

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.