Yurtlar Kurumu'ndan Çanakkele programı

Yurtlar Kurumu'ndan Çanakkele programı

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Melike Hatun Yurt Müdürlüğü 'Gençliğin Şuurunda Dirilen Çanakkale' adlı program düzenledi

Program Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Programa Vali Muammer Erol, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, KYK İl Müdürü Yılmaz Eren ve çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi. Program İstiklal Marşı ile başladı.

Ardından Kur'an-ı Kerim Tilaveti okundu. Programın açılış konuşmasını yapan KYK İl Müdürü Yılmaz Eren, "Atalarımızın canlarını feda ederek bizlere teslim ettiği bu güzel cennet vatanımızı gelecek nesillere aktarabilmek için gerekirse canımızı veririz. Bu programı yapmakta ki amacımız geçmişte atalarımızın bu vatan için neleri feda ettiğini göstermek. Milletin ve vatanı için canını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Onları yad ederek ruhları şad olsun diliyorum" dedi.

resim-132.jpg

Yılmaz Eren'in konuşmasının ardından Melike Hatun Yurt Müdürlüğü öğrencilerinin hazırladığı sunum gösterisi yapıldı. Gösterinin ardından öğrencilere sunumunda yardımcı olan Konya Devlet Tiyatrosu oyuncusu İlayda Alakoç'a Vali Muammer Erol tarafından hediye takdim edildi. Hediye takdiminin ardından program sonlandırıldı.

AHMET SÜTCÜ 

merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.