Yüreğir Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Korosu Konya’ya Gitti

Yüreğir Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Korosu Konya’ya Gitti

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Korosu, gençlik merkezleri arasında yapılan Türk Halk Müziği Yarışması’nın yarı finaline katılmak için Konya’ya...

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği Korosu, gençlik merkezleri arasında yapılan Türk Halk Müziği Yarışması’nın yarı finaline katılmak için Konya’ya gitti.

Yüreğir Gençlik Merkezi Müdür Vekili Eyüp Çelikoğlu, Konya’da Ticaret Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek yarışmaya aylardır Müzik Eğitmeni Ramazan İnal’ın yönetiminde hazırlandıklarını belirtti. İyi bir ekibe sahip olduklarını kaydeden Çelikoğlu, hedeflerinin aralık ayı içinde yapılacak Türkiye finallerine katılmak olduğunu söyledi.

Çelikoğlu, Konya’daki yarı finallere 6 ilin gençlik merkezinin katılacağını sözlerine ekledi.

Yüreğir Gençlik Merkezi Türk Halk Müziği korosunda solist olarak Fethi Öksüz, Esra Aktürk, Halil İbrahim Candan, Mustafa Ömürler ve Figen Yaşar bulunuyor. Koroda saz ekibi ise Ali Emre Kaya, Gonca Nur Küçük, Fatih Burak İnal, Halil İbrahim Candan, Nuriye Kaya, Erhan Güngörenler, Hakan Gön, Ramazan İnal, Levent Seyrekel, Gökhan Cepoymaz ve Halil İbrahim Demir’den oluşuyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.