Yolunuz açık olsun

Yolunuz açık olsun

Yarın İstanbulda Kartalspor ile karşı karşıya gelecek olan Konyasporda yolculuk bugün başlıyor

Yeşil-beyazlı ekibin başarılı kaptanı Erdinç Yavuz, çıkışı sürdürmek için kazanmaya mecbur olduklarını söyledi

Pazar günü deplasmanda Kartalspor ile karşılaşacak Konyaspor'da hazırlıklar galibiyet üzerine yapıldı.. Kartallar, bugün sabah İstanbul’a uçacaklar.
Yeşil-beyazlı takımın önceki gün, Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde yapılan antrenmana U18 Milli takımında bulunan Abdülkerim Bardakçı ve A2 takımında yer alan oyuncular ile takım kaptanı Erdinç Yavuz katılmadı, Ali Kireş ise takımdan ayrı olarak çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan, dar alanda pas çalışmasıyla devam eden antrenman, çıkış koşuları ve çift kale maç ile sona erdi.
Dün de taktik çalışması yaparak Konya’daki hazırlıkları tamamlayan Konyaspor, bugün sabah 9.40 uçağıyla İstanbul’a giderek Kartal’daki Titanik otelde kampa girecek. Konyaspor’da, Kartalspor maçının hazırlıkları bugün Kartal spor tesislerinde, saat 15.30’da gerçekleştirilecek ter idmanıyla tamamlanacak ve futbolculara maç saatini beklemeye çekilecek.
Konyaspor’da, Kartal maçı planları da 3 puan üzerine yapıldı. Kartalspor’u evinde yenerek galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlayan yeşil-beyazlı takımda moral süper. Takımda, Sakaryaspor maçında kırmızı kart gören Abdullah ile A2 takımının Mersin ile oynadığı maçta çift sarı karttan kırmızı kart gören Ertuğrul Aslan yer alamayacak.
Öte yandan, Konyaspor’un genç futbolcusu Abdülkadir, U18 Milli takımın değişmez elemanları arasında yer aldı. Milli takımın Belçika ile oynadığı özel maçların kadrosuna davet edilen genç oyuncu Abdülkerim, genç Millilerin 4-0 kazandığı ve 2-2 berabere kaldığı her iki karşılaşmada da 90 dakika sahada kaldı ve gösterdiği performansla beğeni kazandı.
Oynayacakları Kartalspor maçını değerlendiren teknik direktör Osman Özdemir, “İyi bir neticeyle dönmek istiyoruz. Taktik anlayışımızı disiplinli bir şekilde devam ettirirsek deplasman dezavantajımızı avantaja dönüştürebiliriz” dedi. Kalabalık bir Konyaspor taraftarının maçı takip edecek olmasıyla ilgili değerlendirmesi sorulan Özdemir, “Takımımız sezon başından beri taraftara hasret ama son iki haftadan bu yana güzel gelişmeler oluyor. Tabi ki bu gelişmeler takımın performansını olumlu yönde etkiliyor. Biz taraftarımızı hep yanımızda görmek istiyoruz. Takıma zarar vermeden fair-play içerisinde bizi desteklerlerse karşılığını mutlaka veririz” diye konuştu.
Öte yandan, Konyaspor’un genç futbolcusu Abdülkadir, U18 Milli takımın değişmez elemanları arasında yer aldı. Milli takımın Belçika ile oynadığı özel maçların kadrosuna davet edilen genç oyuncu Abdülkerim, genç Millilerin 4-0 kazandığı ve 2-2 berabere kaldığı her iki karşılaşmada da 90 dakika sahada kaldı ve gösterdiği performansla beğeni kazandı.
ERDİNÇ:İYİ BİR HAVA YAKALADIK
Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu kaptan Erdinç, üst üste alınan galibiyetlerle Süper Lig iddiasını pekiştiren temsilcimizin çok iyi bir hava yakaladığını ve bunda en önemli payın ekip ruhuyla hareket etme olduğunu belirtirken, yönetim, teknik heyet ve oyuncu grubu olarak Konyaspor’un her şeyin en iyisine layık olduğunu ifade etti. Sezonun ikinci yarısına Elazığspor ve Kasımpaşa maçlarında alınan yenilgilerle başladıktan sonra insanların takıma olan inançlarında sonuçlara bağlı azalma gördüklerini söyleyen  Erdinç Yavuz, “İyi oynamamıza rağmen kaybedilen maçların ardından bile inancımızda en ufak bir azalma olmadı. Çünkü neler yapabileceğimizin farkındaydık. Nitekim K.Erciyesspor maçıyla başlayan dönemde üst üste 4 maç kazanarak bir çıkış yakaladık ve zirvenin en güçlü adaylarından biri olduk. Bunda en önemli etken şüphesiz ki yakalanan ekip ruhudur. İlk gün yola çıkarken neler düşünüyorsak aynı düşüncelerimiz daha da kuvvetlenerek devam ediyor. Herkesinde gördüğü gibi yönetim, teknik heyet ve oyuncular olarak bu takım her şeyin en iyisine layık. Bu çıkışımız kalan haftalarda da devam edecek. Konyaspor'u tarihinde bir ilke imza atarak hak ettiği Süper Lig'e taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.
Kartalspor ile oynanacak karşılaşma ile ilgili de görüşlerini açıklayan Erdinç Yavuz, “Ligde artık kolay maç yok. Bunun farkındayız. Ama yakaladığımız çıkışı devam ettirme adına kazanmamız gereken bir maç. Daha önceki maçlarda olduğu gibi sahada kazanma adına herşeyimizi ortaya koyacağız ve inşallah sonucunda da 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.