Konyaspor’dan stoper hamlesi

Konyaspor’dan stoper hamlesi

Konyaspor’da Josep Calusic’in sakatlanmasının ardından yeşil-beyazlı ekip sol stoper mevkisi için transfer çalışmalarına başladı. Konyaspor’un sağ bek ve sol stoper transferini hafta içiresinde duyurması bekleniyor.

Yeşil-beyazlı ekipte sol stoperde Josep Calusic ve Filip Damjanovic sağ stoperde ise Adil Demirbağ ve Uğurcan Yazğılı görev yapacaktı. Ancak Calusic’in sakatlanması bu oyuncunun yerine yeni bir alternatif transferini gündeme getirdi. Oyuncu sezonun ilk yarısını kapattığı için Konyaspor yönetimi bu bölgeye transfer çalışmalarına başladı. Yeşil-beyazlı ekip Kasımpaşa maçına Adil Demirbağ ve Filip Damjanovic stoper ikilisi ile başlayacak. Konyaspor bu maça kadar sol stoper ve sağ bek transferini duyurmak için yoğun bir mesai harcıyor.

DİĞER ALTERNATİF METEHAN

Konyaspor yönetimi sol stopere takviye yapmayı planlarken bir başka alternatif olarak ise Metehan Mert ismi ön plana çıkıyor. Geçtiğimiz sezon gelişim gösteren oyuncuya teknik direktör Ali Çamdalı’nın yeni sezonda da görev vermesi bekleniyor. Oyuncu sağ ve sol stoper mevkilerinde görev yapıyor

Kaynak:Ferhat Türkoğlu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum