‘Yolsuzlukları asla  görmezden gelemeyiz’

‘Yolsuzlukları asla görmezden gelemeyiz’

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, “Yolsuzlukları görmezden gelmek için değil, 'hırsızlığı kızım fatıma bile yapsa onu cezalandırırım' demek için geliyoruz” dedi

Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, “Yolsuzlukları görmezden gelmek için değil, 'hırsızlığı kızım fatıma bile yapsa onu cezalandırırım' demek için geliyoruz” dedi. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcıları; Mehmet Küçükgünay, Abdullah Altuntaş ve Sinan Toprak, Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen'i ziyaret etti. Şen'e, Merhaba Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Büyükeken de eşlik etti. Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, ziyarette projelerinden bahsetti. Karaduman, “Türkiye, 55 yıl önce yüz yüze olduğu krizler ve tehlikelerle hemen her alanda sınanmaya devam ederken adil düzen arayışımız da ilk günkü gibi sürüyor. Bu arayışın kapısını sizlerin huzurunda, 31 Mart yerel seçimleri için 'Haydi Bismillah' diyerek açtık. Saha çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

whatsapp-image-2024-02-29-at-10-45-22.jpeg

“Fikri olmayan, davasına sahip çıkmayan, sahip olduğunu düşündüğü mirası bir siyasi ticaret konusu yapan, hakkı ve hakikati söylemeyi her durumda esas almayan bir siyasal akılla bu memleketin hiçbir derdine çare olunamayacağına inanıyoruz” diyen Karaduman, daha sonra şunları kaydetti: “İnce hesaplarla, statükoculukla, idare-i maslahatçılıkla değil, sadece ve sadece davamıza duyduğumuz inançla yürüyoruz. Yürüyüşümüzün başı da sonu da bu halis inanç ve iradedir. Rüşvet alan da veren de memnundur değil, rüşvet alan da veren de melundur tabelamızı yüreklere asmak için geliyoruz. Yolsuzlukları görmezden gelmek için değil, 'hırsızlığı kızım fatıma bile yapsa onu cezalandırırım' demek için geliyoruz. Kim ne derse desin; milletimize kimliksizliği ve cinsiyetsizliği dayatmak isteyen LGBT ahlaksızlığına karşı, aile kurumunu en güçlü hale getirmek için geliyoruz. Zamana göre eğip bükmediğimiz, şartlara göre etrafından dolaşmadığımız: 'Milli Görüş ve Diğerleri' anlayışıyla bir partiye kazandırmak, ya da başka bir partiye kaybettirmek için değil, Milli Görüş belediyeciliğini yeniden hakim kılmak için geliyoruz. Adaylığımız inşallah yeni bir yolun başlangıcı, uzun ve hayırlı bir hikâyenin ilk sayfası olur.”

3-2.jpg

HALİD ŞEN'DEN SAADET PARTİSİ HEYETİNE TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Merhaba Gazetesi İmtiyaz Sahibi Halid Şen, Saadet Partisi Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi Konya İl Başkan Yardımcıları; Mehmet Küçükgünay, Abdullah Altuntaş ve Sinan Toprak'a teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

SAİT ÇELİK

Kaynak:Sait Çelik

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum