Yine Q7, yine kriz!

Yine Q7, yine kriz!

Ricardo Quaresma'nın Trabzonspor maçında İnönü Stadı'na gelme ihtimali, Beşiktaş yönetimini endişelendiriyor.

 Son üç haftada aldığı kötü sonuçlarla taraftarını üzen Beşiktaş, Trabzonspor karşısında alacağı galibiyetle çıkışa geçmek istiyor. Kritik maç öncesi takıma dönmesi yönündeki görüşmelerden sonuç çıkmayan Ricardo Quaresma tehlikesi yaşanıyor.
 
Portekizli orta saha oyuncusunun Trabzonspor maçına gelmesini istemeyen Beşiktaş yönetimi, tribünden gelebilecek olumsuz tezahüratların takımı etkilemesinden endişe ediliyor.
 
Galatasaray maçında da tribündeki yerini alan Quaresma, Trabzonspor ile oynanacak zorlu maçta da stada gelmek istiyor. Siyah-beyazlı yönetim, Galatasaray derbisi öncesinde de Quaresma'nın İnönü Stadı'na gelmesini istememiş ancak gelen tepkiler sonrasında somut adımlar atmaktan vazgeçmişti.
 
Teknik direktör Samet Aybaba da Quaresma tepkilerinin takımı etkilemesinden endişe ediyor. Taraftar desteğinin bu maçta kendileri için çok önemli olacağına inanan Aybaba, Quaresma sorunu nedeniyle oluşabilecek bir protestonun sahadaki futbolu etkilemesinden korkuyor. Beşiktaş yönetiminin bu tehlike nedeniyle taraftara sadece takımı desteklemeleri yönünde bir çağrı yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.