Yeşil Kırşehirspor Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor

Yeşil Kırşehirspor Kötü Gidişe Dur Demek İstiyor

Türkiye Bölgesel Amatör Lig ekibi Yeşil Kırşehirspor'un haftalık olağan basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Yeşil Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın, takım kaptanları Serkan Kartal ve Hacı Ahmet Çelik katıldı. Toplantıda...

Türkiye Bölgesel Amatör Lig ekibi Yeşil Kırşehirspor'un haftalık olağan basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Yeşil Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın, takım kaptanları Serkan Kartal ve Hacı Ahmet Çelik katıldı. Toplantıda geçtiğimiz hafta Sivas'ta Zaraspor'a karşı alınan mağlubiyet, takımın performansı ve önümüzdeki hafta oynanacak Aksaray Sanayi Gençlik Spor maçı hazırlıkları hakkında bilgiler verildi.

Yeşil Kırşehirspor Başkanı Yalçın Aydın, Sivas'a en az bir puan parolasıyla gittiklerini belirterek, "Zaraspor iyi bir takım ancak biz bahanelerin arkasına saklanacak bir ekip değiliz beklenilen futbolu ortaya koyamadık özellikle defansta yapılan hatalar nedeniyle yenildik." dedi.

Başkan Aydın, bu hafta oynanacak Aksaray Sanayi Gençlik Spor mücadelesi için hedeflerinin galibiyet olduğunu ve kötü gidişe dur demek istediklerini belirtti. Aksaray Sanayi Gençlik Spor'un sezon başında iyi hazırlandıklarını, kamp sürecini iyi geçirdiklerini ve transferlerini zamanında yaptıklarını dile getiren Başkan Yalçın Aydın, bu hafta daha farklı bir Yeşil Kırşehirspor görüleceğini belirtti.

İcra problemleriyle ilgili de konuşan Başkan Yalçın Aydın, "Bu durum şu anki takımı da zor duruma sokmaktadır. Geçmişte yapılan tutarsız harcamalar, gelir ve gider dengesizliği ve düzgün kontrol edilmemesi gibi durumlar nedeniyle takım böylesine zor bir duruma düştü. Şu anki yönetimin daha sistemli bir çalışma yapısına ihtiyaç var. Bu borç bizden önceki yönetimleri kapsıyor." dedi.

Takım Kaptanı Hacı Ahmet Çelik ise bu sezon ki kötü gidişin nedenini takımda yeni oyuncuların olmasına ve tecrübe eksikliğine bağladı. Çelik, takımdaki tüm futbolcuların iyi niyetli insanlar olduğunu ve hepsiyle kaynaştıklarını bundan sonra iyi bir şekilde mücadele edeceklerini de söylerine ekledi.

Yeşil Kırşehirspor'un diğer kaptanı Serkan Kartal ise oyunculardan bazılarının sakat olduğunu belirterek tedavilerinin sürdüğünü kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.