Yeniden gönüllerde olacağız

Yeniden gönüllerde olacağız

Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, bilboardların değil gönüllerin başkanı olduklarını bildirerek, yeniden halkın gönlünü kazanmaya geliyoruz dedi

Saadet Partisi Konya merkez ilçe adaylarını önceki akşam düzenlediği toplantı ile tanıttı. Alaaddin Keykubat Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya eski Meram Belediye Başkanı Veysel Candan, Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Sözer, Saadet Partisi Milletvekili Hasan Hüseyin Öz ve Saadet Partisi (GİK) Üyesi Zülfikar Gazi ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saadet Partisi İl Başkanı Veli Tolu başkan adaylarının şu isimlerden oluştuğunu açıkladı: “Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli.”

BİLBOARDLARA DEĞİL GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ
Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa toplantıda yaptığı konuşmada 30 Mart sabahında Konya’da ve Türkiye’de bir çok şeyin değişeceğini ifade etti. Yerel seçimlerin tüm Türkiye için hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başlayan Özkafa, 5 yıl önce yaptıkları çalışmaları hatırlatarak, kaldıkları yerden yola devam edeceklerini bildirdi. “30 Mart sabahından itibaren belediyeler sadece halkın ve Mevlana torunlarının belediyesi olacak, kapımız her zaman halkımıza açık olacak” diyen Mustafa Özkafa, mevcut yönetimin bilboardlarla yaptığı tanıtımları eleştirdi. Belediyeciliğin bilboardlarla oyun oynamak değil, halkın yararına işler yapmak olduğunu ifade eden Özkafa, “Önemli olan bilboardlarda boy göstermek değil, halkın gönlünde yer edinmektir. İşin aslına bakarsanız o bilboardlar da bizim eserlerimizdendir. Biz onları halkımız yararlansın diye yapmıştık ama, görüyoruz ki amacından şaşmış, farklı işlere bulaşmış” diye konuştu.
BUGÜN YAPILANLARIN PLANLARINI DA BİZ ÇİZDİK
Mevcut belediye başkanlarının eleştiriye açık çalışmalarının yanı sıra halkın yararına olan çalışmalarının da olduğunu açıklayan Mustafa Özkafa bu çalışmaların planlarının 5 yıl öncesine dayandığını ve kendi dönemlerinde bunların temelinin atıldığını ifade etti. Halk ekmek uygulaması, tatlı su çeşmelerinin yapılması, tarihi bulvarların açılması, gökdelen inşası ve ucuz meskenler gibi bir çok çalışmayı yaparak halkın hizmetine sunduklarını bildiren Özkafa, “1999 yılında dar gelirli vatandaşlarımızı ev sahibi yapmak için başlattığımız inşaat çalışmasının o günkü maliyeti 3 milyar liraydı. O maliyeti bugüne uyarladığımız zaman 20 bin lira gibi bir rakam ortaya çıkıyor. Biz bugünün şartları ile 20 bin liraya ev yapıp aziz halkımıza vermişiz. Bunlar belediyecilik başarısıdır” diye konuştu. Kendi dönemlerinde borçsuz belediyecilik yaptıklarını bildiren Özkafa mevcut belediye yöneticilerinin bir çok imar yerini ve arsayı sattığını anlattı. Aydınlık Evler İtfaiye Merkezi, Meram KOSKİ bakım merkezi ve Selçuklu Kulesi gibi bir çok yerin satıldığını ifade eden Özkafa bunları geri alacaklarını söyledi.
1989 yılından bu yana ideallerinin yaşanabilir bir Türkiye ve yeni bir dünya kurmak olduğunu dile getiren Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, yerel yönetimlerin yanı sıra ülke yönetiminin de Milli Görüş’ün yönetimde olduğu sırada en parlak dönemini yaşadığını bildirdi. Özkafa, D8 zirvesinin oluşumu, Ağır Sanayi Hamlesi, Kıbrıs Barış Harekatı gibi önemli olayların Milli Görüş iktidarlığı döneminde yapıldığını belirterek, “Milli Görüş’ün bu ülke için yapacağı daha çok hizmet var” dedi.
TEKRAR MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ GELECEK
Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen yaklaşık 2 ay sonra yapılacak olan yerel seçimlerin ardından Milli Görüş belediyeciliğinin yeniden kendisini göstereceğini bildirdi. Hizmet anlayışlarının halkla iç içe olmak ve geleceğe halkla birlikte umutla bakmak olduğunu anlatan Mehmet Şen, 30 Mart’tan itibaren hizmetlerine kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti. Belediyecilikte halkın teveccühünü boşa çıkarmadıklarını bildiren Şen, “Kültürümüzde, örfümüzde ve geleneğimizde olan belediyecilik anlayışını sergileceğime, halka tepeden bakmayacağıma, saygı ve muhabbetle yaklaşacağıma söz veriyorum” dedi.
MİSYONUMUZ: “HALKA HİZMET HAKKA HİZMET”
Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman Milli Görüş belediyeciliğine verilen 5 yıllık aradı Milli Görüş’ün sustuğunu ancak, yapılan eserlerin konuştuğunu ifade etti. Verilen sözlerin tamamen yerine getirildiği, halka hizmetin Hakka hizmet olduğu anlayışı ile hareket ettiklerini bildiren Yalman, bu misyonu hiçbir zaman kaybetmeyeceklerini ve halk karşısında halim bir idare sergileyeceklerini dile getirdi. Milletin malını israf etmediklerini, kimseye yedirmediklerini ve yemediklerini söyleyen Yalman, “Sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışarak ilk defa kültür, sağlık ve eğitim hizmetlerini belediyeler tarafından yürütülebileceğini gösterdik. Bu nedenle de efsane belediyecilik olarak anıldık” dedi. Yeni dönemde Meram için yapacağı çalışmalardan da bahseden Lütfi Yalman, “Konya halkının desteğini arkamıza alarak Yeşil Meram’ı yeniden inşa edeceğiz. Meram’ın sokakları halkın yüzüne somurtmayacak, gülecek” dedi.
SELÇUKLU’YA SAADET GELECEK
Türkiye’nin bir çok ilinden daha büyük olan Selçuklu İlçesi’nin hak ettiği hizmete ulaşmasını sağlamak ve Selçuklu İlçesi’ne saadet getirmek için yola çıktıklarını bildiren Selçuklu İlçe Belediye Başkan adayı Ahmet Selim Laleli, halka el ele çalışarak Selçuklunun her mahallesini nakış nakış işleyeceklerini ifade etti. Halkın gücünü ve desteğini arkalarına alarak Saadet Partisi’nin Selçuklu’da neler yapabileceğini göstereceklerini anlatan Ahmet Selim Laleli, Selçuklu’da ben değil biz mantığı ile hareket ederek, Selçuklu Belediyesi’ni halkla birlikte yeniden inşa edeceklerini sözlerine ekledi.
Saadet Partisi Konya İl Başkanı Veli Tolu da Milli Görüş’ün 40 yıllık siyasi hayatı boyunca faizcilere peşkeş çekmeyen bir misyonla yoluna devam ettiğini belirtti. Zalimlerin yanında hiçbir zaman yer almadıklarına dikkat çeken Tolu, “Zulmedenlerin stratejik ortağı olmadık, olmayacağız. Siyasi hayatımız boyunca verdiğimiz sözleri yerine getirerek ‘El-Emin’ olduk. Buna ne kadar şükretsek azdır” dedi. Veli Tolu, “Çiftçimiz tarlasını ipotek vermek zorunda kaldıysa, ekecek tohum, gübre bulamıyorsa, bir baba akşam evine giderken nasıl ekmek götüreceğini düşünüyorsa, sanayici haciz yoluyla işinden oluyorsa, esnaf siftah etmeden kepenk kapatıyorsa, memur yarınını göremiyorsa bunun yansımasını yerel seçimlerde sandık başında gösterecektir” diye konuştu. Tolu ayrıca, 30 Mart sabahı belediyenin kapılarının halka açılacağını aktardı.
Yapılan konuşmaların ardından Saadet Partisi Belediye Başkan Adayları hep birlikte objektiflere poz verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum