Yelken Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başlayacak

Yelken Türkiye Şampiyonası Samsun'da Başlayacak

Samsun Yelken Kulübü’nde yelkenler Türkiye Laser Şampiyonası için suya indi. 32 kulüpten 104 sporcu katıldığı yarışmanın startı ise hava şartlarına bağlı olarak bugün verilecek.     Türkiye genelinde faaliyet gösteren...

Samsun Yelken Kulübü’nde yelkenler Türkiye Laser Şampiyonası için suya indi. 32 kulüpten 104 sporcu katıldığı yarışmanın startı ise hava şartlarına bağlı olarak bugün verilecek.

    Türkiye genelinde faaliyet gösteren 32 yelken kulübü, Samsun’da bir araya geldi. Samsun Yelken Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlenen Türkiye Laser Şampiyonası için yelkenliler suya indi. 104 sporcu yelkenlilerinin son testini yaptı. Yarışmanın startının ise hava şartlarına göre bugün verilmesi bekleniyor. Dün yapılan denemelerde yelkenliler denizin üstünde muhteşem bir görüntü oluşturdu.

    Şampiyonaya Samsun’dan 3 sporcunun katıldığını belirten Samsun Yelken Kulüp Başkanı Ertekin Sezer, "Şampiyonaya ev sahipliği yaptığımız için sevinçliyiz. Burada misafirlerimizi en güzel şekilde ağırlayacağız. Yarışmaya katılan 104 sporcuya başarılar diliyoruz. İnşallah yarışma sonunda Samsunlu sporcularımız bizleri gururlandıracaklar." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.