Yaşanan olaylar tesadüf değil

Yaşanan olaylar tesadüf değil

Demokrat Parti (DP) Konya İl Başkanı Mehmet Ali Çiftkaya düzenlediği basın toplantısında DP ilçe kongreleri ve gündemdeki konulara değindi.

Parti il binasında düzenlediği basın toplantısında son bir hafta içerisinde ülkede yaşanan olayların bir tesadüf olmadığına dikkat çeken Çiftkaya, “Ülkede yaşanan olaylar ve son bir hafta içerisinde gelen şehitler yüreğimizi yaktı. Türkiye birileri tarafından karıştırılmak isteniyor. Ama hem iktidar hem muhalefet günlerini kavga ederek geçirirken acelece hazırlanan ve neredeyse AKP Anayasası gibi hazırlanan anayasa paketi meclisten geçirilmek isteniyor” dedi.
Hazırlanan anayasa paketi ülkeye ne kazandıracak merak ediyoruz diyen Çiftkaya, “Anayasa paketi bozulan ahlaki dejerasyona çare mi olacak, işsizliğe, ekonomik krize, işçinin, memurun, emeklinin haline çare mi olacak. Yaklaşık 17 milyon kişinin geçimini sağladığı tarım sektörüne ne faydası olacak. Sokaklara dökülen besicilerin feryatlarını dindirecek mi merek ediyoruz. Ülkede yaşanan tüm bu sorunları AKP’nin çözmesi mümkün değil. Bunun için halkın DP’ye ihtiyacı var” diye konuştu.
Konuşmasının sonunda DP ilçe kongrelerine de değinen Çiftkaya, “Ilgın, Akşehir ve Ereğli ilçe kongrelerini büyük bir katılım ile tamamladık. Merkez ilçelerimizden Karatay ilçe kongresi de 9 Mayıs Pazar günü Esnaf Odaları Birlik Salonu’nda mevcut başkanımız Ahmet Yılmaz’ın adaylığı ile yapılacak” şeklinde konuştu.

ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.