Yaralı kartal kupa sınavında

Yaralı kartal kupa sınavında

Sezonun ilk yarısını Akhisar Belediyespor yenilgisi ile tamamlayan Atiker Konyaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4.hafta maçında sahasında Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak

Spor Toto Süper Ligde sezonun ilk yarısını beklenmedik Akhisar Belediyespor yenilgisi ile kapatan Atiker Konyaspor bugün Ziraat Türkiye Kupası maçında moral arayacak. Yeşil-beyazlı ekip H Grubu 4.hafta maçında sahasında Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Stadyumunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Maçı Suat Arslanboğa yönetecek.

Arslanboğa'nın yardımcılıklarını İlker Takpak ve Mustafa Sönmez yapacak.

Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Levent Balcı.

LİDERLİK İÇİN OYNAYACAK

Atiker Konyaspor Ziraat Türkiye Kupası H Grubu 4.hafta maçında sahasında Gümüşhanespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip geride kalan haftalarda 3 maçta 1 galibiyet 2 beraberlik aldı.  Bu maçlarda 5 puan toplayan Atiker Konyaspor  7 puan toplayan Gümüşhanespor ile geçtiğimiz hafta oynadığı kupa maçında deplasmanda 1-1 berabere kalmıştı.  Yeşil-beyazlı ekip bugün oynayacağı maçı kazanarak grupta liderlik koltuğunu rakibinden devralmak istiyor.

TATİL İÇİN SON 90

Atiker Konyaspor,  üç kulvarda mücadele ettiği sezonun ilk yarısını  bugün oynayacağı  Gümüşhanespor maçı ile tamamlayarak izine ayrılacak. 

Atiker Konyaspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası’nda Gümüşhanespor maçıyla bu sezon 26.resmi maçına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, şu ana kadar bu sezon Süper Lig’de 16, UEFA Avrupa Ligi’nde 6 ve Türkiye Kupası’nda 3 maça çıktı.Atiker Konyaspor resmi maçların yanı sıra milli maç aralarında hazırlık maçları da oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.