Yanar'ı Vuranlar Adliyeye Sevk Edildi

Yanar'ı Vuranlar Adliyeye Sevk Edildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçtiğimiz ağustos ayında bir kahvehanede Orhan Yanar'ın(47) silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 10 şüpheli adliyeye çıkarıldı. Orhan Yanar'ın silahla vurularak hayatını kaybetmesi sonrası Manavgat...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde geçtiğimiz ağustos ayında bir kahvehanede Orhan Yanar'ın(47) silahla öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan 10 şüpheli adliyeye çıkarıldı. Orhan Yanar'ın silahla vurularak hayatını kaybetmesi sonrası Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği görevlililerinin koordineli çalışmalar neticesinde zanlıların yakalanması için titiz bir çalışma yaptığını belirtildi.

Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin, olay sonrası mobese ve çevrede bulunan iş yerlerine ait güvenlik kamera kayıtlarının incelenmesi ve alınan müşteki beyanları doğrultusunda olayı M.Ü., A.D., N.B., M.U., E.Ö., S.Ç., H.K., U.O ve E.M.D isimli şahısların gerçekleştirdiğini tespit etti.

Asayiş Şube Müdürlüğü ile Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri 5-7 Kasım tarihleri arasında ilgili adreslere yaptığı operasyonlarda olayın şüphelileri yakalandığını kaydedildi. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda;2 adet 7.65milimetre çap ve tipinde tabanca, 1 adet kalem tabanca,1 adet tek kırma av tüfeği,1 adet kısa dipçikli pompalı tüfek, 39 adet çeşitli çaplarda fişek, 36 adet av tüfeği fişeği, 1 adet satır, 1 adet muşta, 10 adet Ecstasy hap, 915 gram esrar maddesi, bir miktar kristal tabir edilen uyuşturucu, 1 adet şeffaf poşet içerisinde az miktarda uyuşturucu olduğu değerlendirilen toz madde, 1 adet uyuşturucu içmeye yarayan kalem şeklinde aparat ve eritilmiş bir miktar sentetik uyuşturucu madde elde edildiği ifade edildi. 10 şüpheli hazırlanan tahkikat ve evraklarla Manavgat Adliyesi'ne sevk edildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.