Yanal farklı galibiyeti yorumladı

Yanal farklı galibiyeti yorumladı

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Gaziantepspor karşısında aldıkları farklı galibiyeti yorumladı.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Gaziantepspor'u 4-0 yendikleri maçla ilgili ''Ligimizin güçlü ve deneyimli takımlarından Gaziantepspor karşısında iyi hücum yapınca galibiyete ulaştık'' dedi.

Yanal maçın ardından yaptığı açıklamada, futbolun hücum ve savunma olarak iki yönlü bir oyun olduğunu söyledi.

Eskişehirspor'un hücumu iyi yaptığında yenemeyeceği takımın olmadığını savunan Yanal, şöyle konuştu:

''Ligimizin güçlü ve deneyimli takımlarından Gaziantepspor karşısında iyi hücum yapınca galibiyete ulaştık. Takımın oynama arzusu üst düzeydeydi. Giderek artan kolektif oyun anlayışımız var. Önümüzdeki hafta daha iyi olacağız. Bulunduğumuz yerden yukarıyı hedefliyoruz. Sivasspor ve Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu zorlu fikstür içinde takımımızın gücünü ortaya koyabileceğimiz şanslar var.''

Eskişehirsporlu futbolcu Necati Ateş de takımının çok güzel bir gecede, güzel havada taraftar dolu bir statta sahaya çıktıklarını belirterek, ''Her maçı kazabilecek güçlü bir takımız. Kazanmayı çok isteyen bir taraftık. Bunun her zaman sürdürmeliyiz. Bugün kazandığımız için mutluyuz'' dedi.

Alper Potuk da Eskişehirspor'un Gaziantepspor karşısında aldığı galibiyetle iyi bir takım olduğunu gösterdiğini dile getirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.