Yalova'da Olaylar Çıktı: 5'i Polis 11 Yaralı

Yalova'da Olaylar Çıktı: 5'i Polis 11 Yaralı

Yalova'da IŞİD’in Kobani'yi kuşatmasını bahane eden PKK yandaşı bir grup basın açıklaması yaptığı sırada karşıt bir grubun slogan atmasıyla beraber olaylar çıktı. Yaklaşık 50 kişilik grubun 'Ülkücü hareket engellenemez' sloganlarına...

Yalova'da IŞİD’in Kobani'yi kuşatmasını bahane eden PKK yandaşı bir grup basın açıklaması yaptığı sırada karşıt bir grubun slogan atmasıyla beraber olaylar çıktı. Yaklaşık 50 kişilik grubun 'Ülkücü hareket engellenemez' sloganlarına örgüt yandaşları taş ve sopalarla cevap verdi. Olaylarda 5'i polis, 11 kişi yaralandı.

Karşılıklı taş ve sopaların havada uçuştuğu olaylarda polis cop ve biber gazıyla eylemcilere ve slogan atan gruba müdahale etti. Ara sokaklara kaçan gösterici grup, polise taş ve havai fişek attı. Olaylar devam ederken bazı polisler biber gazından etkilenen göstericilere suyla ilkyardım müdahalesinde bulundu. BDP binası önünde polise saldırmaya devam eden göstericiler daha sonra Bağlarbaşı Mahallesi Radar Caddesi üzerinde barikat kurarak yolu ateşe verdi. Çevredekilerin de müdahalesiyle devam eden olaylar yaklaşık 1 saat devam etti. Yalova Emniyet Müdürü Hüseyin Ümit Yüksel'in de takip ettiği olaylarla ilgili kent genelinde geniş güvenlik önlemleri devam ediyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.