Yalman’ın ziyaretleri devam ediyor

Yalman’ın ziyaretleri devam ediyor

Saadet Partisi Meram Belediyesi Başkan adayı Lütfi Yalman gerçekleştirmiş olduğu ev ziyaretlerine aralıksız olarak devam ediyor.

 Her akşam iki yada üç evi ziyaret eden Yalman dün akşamda Büyükkovanağzı ve Küçükkovanağzı mahalle sakinleri ile buluştu. Mahalle halkı ile bir süre sohbet eden Lütfi Yalman halkın soru ve sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini sundu. Peygamber Efendimiz’in  “Hayra vesile olan hayrı işlemiş gibidir, şerre vesile olan da şerri işlemiş gibidir” Hadisi Şerifi’ni aktaran Yalman, iyi işler yapıldığı zaman herkesin payı olduğunu, kötü işlerde ise kimsenin mesuliyet kabul etmediğini bildirdi.
1989 seçimlerinin Türkiye’de bir milat olduğunu belirten Yalman, bu tarihten önce belediyelerin sadece rutin işleri yaptığını, sosyal işlerden mahrum kaldığını belirterek, “İşte bizler bunun dışına çıktık ve sosyal belediyecilik kavramını literatüre bizler soktuk. 1989 yılından sonra sağlık ocağı, okul ve benzeri kamu yararına olan binaların ilgili bakanlıklarca değil, belediyeler aracılığı ile de yapılabileceğini ilk biz gösterdik” dedi.
Mahalle halkı ile yaptığı sohbetin sonunda seçimlerin tüm Konya halkı için hayırlı olmasını temenni eden Yalman, ev ziyaretlerinin seçim gününe kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.