Yalman, esnaf ve mahalle gezilerini sürdürüyor

Yalman, esnaf ve mahalle gezilerini sürdürüyor

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman, seçim çalışmalarını devem ettiriyor.

Lütfi Yalman, dün Karaman Yolu üzerinde Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ile birlikte esnaf gezisi gerçekleştirdi.
İki başkan adayı esnafın yoğun ilgisiyle karşılaşırken, vatandaş yine ekonomik sıkıntılardan dert yandı ve 30 Mart sabahında kendilerini başkan olarak görmek istediklerini söyledi.
Karaman Yolu üzerindeki esnaf gezisinin ardından Aziziye Camisi civarında Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa ve Karatay Adayı Mehmet Şen ile birlikte esnaf gezisine devam eden Yalman, burada da esnafın sorunlarını paylaştı ve ekonomik sıkıntıların göreve geldiklerinde en kısa süre içerisinde bertaraf edileceğini söyledi.
HATIP VE AYBAHÇE MAHALLESİ’NDE SORUNLAR NOT EDİLDİ
Esnaf gezilerinin yanı sıra mahalle gezilerini de ara vermeden gerçekleştiren Yalman, dün Hatıp ve Aybahçe mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi. Beraberindeki meclis üyesi adayları ve bir grup partiliyle sorunları yerinde tespit eden Yalman, vatandaşla birebir görüşerek sorunlarını not alıyor.
Yalman, “Genel seçimler, bir milletin bir devletin bir neslin geleceğini oylamaktır. Lozan’da yapılan anlaşmanın üzerinden 85 yıl geçmesine rağmen hala aşamadığımız konular var. Demek ki seçimler 5 yıl idare etsinler diyeceğimiz bir şey değil, geleceğimizi oyluyoruz. Geleceğimizi seçiyoruz” dedi.
Belediye seçimlerinin de aynı şekilde bir şehrin, bir beldenin, o şehirde yasayan insanların geleceğini tayin ettiğini belirten Yalman, “Belediye seçimleri maddi geleceğimizin yanı sıra birde manevi geleceğimizi tayin eder. Biz bu anlamda belediyecilikte iyi niyete, ihlâs ve samimiyete önem veririz. Tüyü bitirmemek hakkını yememek önemlidir. Bu da yetmez yedirmemekte belediyelerin görevidir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.