Yalman, bugüne kadar 15 bin esnafı ziyaret etti

Yalman, bugüne kadar 15 bin esnafı ziyaret etti

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman seçim çalışmalarına devam ediyor.

  Bugüne kadar 15 bine yakın esnafı ziyaret ederek seçim çalışmalarına durmaksızın devam eden Yalman, esnaf gezilerinin yanı sıra Meram’ın neredeyse bütün mahallelerinde vatandaşla buluşarak oy potansiyelini artırmaya devam ediyor.
Lütfi Yalman, Karatay Sanayi ve Perşembe Pazarı’nda dün esnaf ziyaretlerine devam etti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ve Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Selim Laleli ile birlikte esnaf gezilerini gerçekleştiren Yalman, başkanlığa gelmeleri halinde ahenkli bir çalışmayla esnafın ekonomik sıkıntılarına belediye olarak çare olacaklarını söyledi.
Yalman, esnaf ziyaretlerinin ardından Ladikli Mahallesi’nde vatandaşla bir araya geldi.
Belediyeciliğin bir takım kriterleri bünyesinde barındırması gerektiğine dikkat çeken Yalman, “Belediyeler halka hizmet etmelidir. Rant kurumları değildir. Çarkı döndürecek imkanları sağladıktan sonra belediye geriye kalan kısmı da halka aktarmalıdır. Belediye çok kâra geçmeyecek şekilde olmalıdır. Bu noktada zaman zaman yöneticilerin bir takım yanlışlara maruz kaldığını görüyoruz” dedi.
BÜYÜKÇEŞMECİ YALMAN’I ZİYARET ETTİ
Büyük Birlik Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Ömer Büyükçeşmeci, dün Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman’ı Meram Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ziyaret etti. Aralarında BBP İl Genel Meclisi Üyesi adaylarının da bulunduğu bir grup partilinin katılımıyla gerçekleşen ziyaret sohbet havasında geçti. Yalman, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti ve Büyükçeşmeci’ye teşekkür etti.
Yalman ve Büyükçeşmeci yaklaşan 29 Mart yerel seçimlerinde birbirlerine başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.