Yabancılar bekleniyor

Yabancılar bekleniyor

Ligin ilk yarısını 14 puanla tamamlayan Konyaspor’da ikinci yarı hazırlıkları sürerken, yeşil-beyazlı yönetimin transfer görüşmeleri sürüyor. Kartal’da prensip anlaşması yapılan yabancı oyuncular yolda

Ara transferde ilk imzayı Ankaragücü’den Barbaros’a attıran ve iki yabancı oyuncu bekleyen Konyaspor’da ikinci yarı hazırlıkları Belek’te devam ediyor. Özel maç programı da bugün netleşecek. İlk hazırlık maçı 7 Ocak Cuma günü, ismi bugün netleşecek Almanya 2. lig takımıyla yapılacak. Başkan Bahattin Karapınar, 2011’in Konyaspor’da büyük hedeflere koşma adına hayırlı olması dileğinde bulundu. Yeni transfer Barbaros ise, Konyaspor’a yararlı olmak için geldiğini açıkladı.
Yeşil-beyazlı takımın önceki akşam saatlerinde Adora Football Cener Sahası’nda yaptığı günün ikinci çalışmasında dizindeki sakatlık nedeniyle Serkan Şahin fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı düz koşu yaptıktan sonra salona geçerek antrenmanı sürdürdü. İzinden dönen kere’de çalışmada yer aldı. Kartallar, dün ise akşam saatlerinde bir çalışma daha yaptı. Antrenmana Ülkesinin Milli takımında bulunan Bassem Abbas katılmazken, Montano ise dün akşam saatlerinde Antalya’ya gelerek kampa dahil olacaktı. Transferde üzerinde durulan iki yabancı futbolcunun ise bugün Türkiye’ye gelebilecekleri ileri sürüldü.
BAŞKAN KARAPINAR ÜMİTLİ
Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, 2010 yılının sevinçleriyle ve üzüntüleriyle geride kaldığını belirterek, 2011 yılında temennilerinin başta Konyaspor’un başarısı, ardından da spor camiasında fair play ruhunun öne çıktığı ve ülke sporu adına önemli başarıların yaşanması olduğunu söyledi.
Spor camiasının büyük bir aile olduğunu belirten başkan Bahattin Karapınar açıklamasını şöyle sürdürdü. “Bu aile içerisinde bizim de yer aldığımız futbolun popülaritesini herkes iyi bilmekte. Konyaspor Kulübü olarak yaşanan sıkıntılara rağmen 2010 yılının Mayıs ayında tüm dünya üzerindeki Konyalılara büyük bir sevinç yaşatarak Bank Asya 1.Lig’de şampiyon olduk ve hak ettiğimiz Spor Toto Süper Ligi’ne dönüş yaptık. Büyük Konyaspor camiasının daha büyük hedefler peşinde koşması adına yönetim kurulu olarak yaptığımız çalışmalara yeni yıl ile birlikte yeni heyecanlarda katarak devam edeceğiz. Tek düşüncemiz Konyaspor’un önce Spor Toto Süper Lig’de kalıcı olması, ardından da yakalayacağı başarı çıtası ile örnek gösterilen kulüpler arasındaki yerini almasıdır.
Bu düşüncelerle 2011 yılının mutlulukların, iyiliklerin daha fazla yaşandığı, dünyanın hangi coğrafyasında olursa olsun savaşların, kavgaların olmadığı, barış ve huzur içerisinde, güzelliklerle dolu, aynı zamanda mensubu olduğumuz futbol ailesi ve spor camiasında da fair play ruhunun hüküm süreceği ve en önemlisi de ülke sporu adına önemli başarıların yaşanacağı bir yıl olmasını temenni ediyoruz.”
BARBAROS, YARARLI OLACAĞIM
Konyaspor’un yeni transferi Barbaros Bahadır Barut, taraftara sahip büyük ve önemli bir camiaya geldiğinin farkında olduğunu belirtti. Gösterecekleri performansla Konyaspor’un hak ettiği Spor Toto Süper Lig’de kalıcı olmasına katkı sağlayacaklarına inandığını söyleyen Barbaros, sözlerini şöyle sürdürdü. “İyi bir tercih yaptığıma inanıyorum. Konyaspor iyi bir takım. Ligin ilk yarısında şanssızlıklar sonucunda maçlar kaybedildi ve takım devre sonunda istenilmeyen bir yerde bulunuyor. Yapılan teklifi fazla düşünmeden kabul ettim. Çünkü Konyaspor’da önemli işler yapacağıma ve başarılı olacağım inanıyorum. İyi ki de buraya gelmişim. Daha iki gün olmasına rağmen takım içindeki hava gerçekten çok güzel. Kaliteli oyunculardan kurulu bir takımız. Ama takım istenilen yerde değil. Bu durumdan kurtulma adına benimde katkım olur. İyi bir hazırlık dönemi geçirip sezonun ikinci yarısına iyi başlamak ve Konyaspor’u hak ettiği yere taşımak istiyoruz. Bunu başaracak gücümüz var.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.