Vodafone Türkiye'yi Avrupa'dan attı

Vodafone Türkiye'yi Avrupa'dan attı

Avrupa'da internet hizmetlerini genişletmeyi hedefleyen dünyanın en büyük mobil operatörlerinden Vodafone, Kuzey ve Güney Avrupa'daki birimlerini tek çatı altında topladı.

Türkiye birimini ise Afrika, Ortadoğu ve Asya Pasifik bölümüne bağladı. Bu kararı ile Türkiye'yi Avrupa'dan atan Vodafone, bölümün başına da Türkiye İcra Direktörü Serpil Timuray'ı getirdi. Timuray, yeni sorumluluğu ile birlikte, Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı görevini de sürdürecek.

Yeni yapılanma 1 Ekim'de

Vodafone Group'tan yapılan açıklamaya göre, organizasyondaki yeniden yapılanma 1 Ekim tarihinden itibaren hayata geçecek. Vodafone'un tek çatı altında birleşen Kuzey ve Güney Avrupa birimleri Philipp Humm tarafından yönetilecek. Vodafone'un Güney Avrupa birimini yöneten Paolo Bertoluzzo ise grubun ticari ve operasyonlardan sorumlu yöneticisi olacak. Vodafone CEO'su Vittorio Colao, "Organizasyonel değişiklikler, abone deneyimini iyileştirmemize ve ticari stratejimizi daha hızlı ve sürekli şekilde geliştirmemize olanak tanıyacak" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.