Veliler Masa Tenisi Turnuvasında Ter Döktü

Veliler Masa Tenisi Turnuvasında Ter Döktü

Hatay Özel Zengi Koleji öğrencilerinin velileri arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi. Turnuvada dereceye giren velilere madalya verildi. İki zorlu kategoride düzenlenen, 20 velinin katıldığı turnuvada birinciliği Feyzullah Yağız alırken,...

Hatay Özel Zengi Koleji öğrencilerinin velileri arasında masa tenisi turnuvası düzenlendi. Turnuvada dereceye giren velilere madalya verildi.

İki zorlu kategoride düzenlenen, 20 velinin katıldığı turnuvada birinciliği Feyzullah Yağız alırken, Erdal Kaya ikinci, Hakan Sazoğlu üçüncü, Ethem Kaymak ise dördüncü oldu. Öğrenci velilerinden Halit Konak, "Biz diğer velilerle diyaloğu artırmak, belli zaman dilimi içinde güzel şeyleri paylaşmak için buraya geldik ve amacımıza ulaştığımızı düşünüyorum. Turnuvayı hazırlayan ve bizleri buralara kadar davet etme inceliğinde bulunan yöneticilerimize ve öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz." dedi.

Zengi Koleji Müdürü Nurettin Keleş, Zengi Koleji ailesini böylesine güzel organizasyonlarda bir araya getirmekten, aralarındaki dostluk ve arkadaşlıkları pekiştirmekten büyük mutluluk duyduklarını belirterek, katılan ve dereceye giren tüm velileri kutladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.