Vatandaşlarla iç içe

Vatandaşlarla iç içe

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman ve Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, seçim ziyaretlerinde vatandaşları dinledi, projeleri anlattı

Saadet Partisi Meram Belediye Başkan Adayı Lütfi Yalman dün Kayalıpark civarında esnafla bir araya geldi. Ziyaretlerini Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özkafa, Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen ve Selçuklu Belediye Başkan Adayı Ahmet Selim Laleli ile birlikte gerçekleştiren Yalman’a esnafın ilgisi büyüktü.

Projelerini açıklayan başkan adaylarına, bu projelerin gerçekleşmesi ve Konya’yı ileri noktaya taşımak için 29 Mart sabahında destek sözü veren esnaf, ziyaretleri memnuniyetle karşıladı.
Yalman, esnaf gezilerinin ardından, dün akşam Kurtuluş ve Arif Bilge mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Yalman, başkanlık görevine geldiklerinde, sıkıntılarının en kısa sürede giderilmesi için gerekenlerin yapılacağının sözünü verdi. “Çektiğiniz sıkıntılar had safhaya ulaştığı için, biz daha da fazla çalışmak zorundayız” diyen Yalman, geçmiş dönemde Milli Görüş belediyeciliğinin bunu başardığını, önümüzdeki dönemde de rahatlıkla üstesinden gelerek halkı içinde bulunduğu problemlerden kurtaracağını söyledi. Belediyeciliğin sadece bir dönemlik bir iş olmadığını belirten Yalman, “Atılan tüm adımların geleceğe etki eder. Dolayısıyla belediyecilik uzun vadeli ve iyi düşünülmesi gereken bir iştir” diye konuştu.
ŞEN, BAŞAK MAHALLESİ’NDE SEÇMENLERLE…
Seçim çalışmalarını hızlandıran Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, mahallelerde düzenlenen açık hava toplantıları ile seçmenlerden oy istiyor. Ev toplantıları ve esnaf ziyaretleri ile çalışmalarına hız kazandıran Mehmet Şen, Karatay’ın en kalabalık mahallelerinde açık hava toplantıları yapmaya devam ediyor. Son olarak Başak Mahallesi’nde seçmenleri ile buluşan Şen, vatandaşlardan ilgi gördü.  Düzenlenen programa Saadet Partisi GİK Üyesi Zülfikar Gazi ve İl Başkanı Av. Veli Tolu’nun yanı sıra çok sayıda mahalleli katıldı. Programda ilk sözü Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Mehmet Şen, Karatay’ın temel problemlerini iyi bildiklerini göreve gelmeleri halinde tüm sorunları çözeceklerini vaat etti. Programda söz alan Konya il başkanı Av. Veli Tolu, Başak Mahallesi’nin 2004 yerel Seçimlerinde de rüzgârdan etkilenmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.