Vatandaşlardan İkramlı Teşekkür

Vatandaşlardan İkramlı Teşekkür

Zonguldak Alaplı Belediyesi’nin, Taşbaşı-Erdemyuva deniz dolgu alanında yaptığı bir kilometre uzunluğundaki yürüyüş yolu ve araç yolunda yürüyüşe çıkan bazı vatandaşlar, evlerinden getirdikleri yiyecekleri belediye çalışanları...

Zonguldak Alaplı Belediyesi’nin, Taşbaşı-Erdemyuva deniz dolgu alanında yaptığı bir kilometre uzunluğundaki yürüyüş yolu ve araç yolunda yürüyüşe çıkan bazı vatandaşlar, evlerinden getirdikleri yiyecekleri belediye çalışanları ve Başkan Nuri Tekin’e ikram ederek teşekkür ettiler.

Deniz dolgu alanında yapılan yürüyüş yolunda düzenli olarak yürüyüş yapan bir grup vatandaş, alanda çalışan Alaplı Belediyesi personeline, Belediye Başkanı Nuri Tekin ve Başkan Yardımcısı Fikret Aydın’ı da davet ederek, evlerinde hazırladıkları pasta, börek, kek gibi yiyecekleri ikram ettiler. Yürüyüş yolu üzerine kurulan masada ikram edilen yiyecekleri yiyen Belediye Başkanı Nuri Tekin, Başkan Yardımcısı Fikret Aydın ve Belediye çalışanları, vatandaşlara teşekkür ettiler.

Alaplı Belediye Başkanı Tekin, yapılan hizmetten vatandaşın duyduğu memnuniyetin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, "Vatandaşlarımızın bu memnuniyetleri, bizim yaptığımız hizmetten duyduğumuz hazzı, mutluluğu ve azmi daha da artırıyor. Hizmetlerimizi hız kesmeden sürdüreceğiz. Vatandaşlarımız da mutlu olacak, bizler de mutlu olacağız." dedi. Vatandaşlar da Belediye Başkanı Nuri Tekin ve belediye çalışanlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.