Vali Büyük'e Sağlıkçı Ziyareti

Vali Büyük'e Sağlıkçı Ziyareti

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof. Dr. Seçil Özkan, Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Kemal Kiraz ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Acil'den oluşan heyetle Vali Mustafa Büyük'ü makamında...

Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof. Dr. Seçil Özkan, Adana İl Sağlık Müdürü Dr. Ahmet Özer, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Kemal Kiraz ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Alper Acil'den oluşan heyetle Vali Mustafa Büyük'ü makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Seçil Özkan, aile hekimliği ve halk sağlığı hizmetlerindeki genel durum ve hazırladıkları yol haritası hakkında çeşitli bilgiler verdi. Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanı Prof. Dr. Seçil Özkan ve beraberindeki heyetin verdiği bilgilerin ardından konuşan Vali Mustafa Büyük, sağlık hizmetlerinin en modern şekilde sürekli ve düzenli olarak verilmesi konusunda hassas ve özenli olduklarını ifade etti.

"Sağlık Hizmetleri, sağlıklı bir toplum oluşturulmasında en temel ve hayati bir gereksinimdir." diyen Vali Büyük, kendilerine iletilen sorunların çözümü noktasında ellerinden gelen tüm gayreti göstermeyi kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.