Vali Büyük, Ceyhan'da Esnafı Ziyaret Etti

Vali Büyük, Ceyhan'da Esnafı Ziyaret Etti

Adana Valisi Mustafa Büyük, Ceyhan’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Ünsal Bulut’un da yer aldığı ziyarette, işyerlerini ziyaret eden Vali...

Adana Valisi Mustafa Büyük, Ceyhan’da esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Ceyhan Kaymakamı Mustafa Ünlüsoy, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, İl Jandarma Komutanı Ünsal Bulut’un da yer aldığı ziyarette, işyerlerini ziyaret eden Vali Büyük, esnafın talep ve sorunlarını dinledi. Vali Mustafa Büyük, esnaf gezisinin ardından bir kahvehanede Ceyhanlı vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Dünyanın enerji koridoru üzerinde olmasından dolayı Ceyhan’ın jeopolitik açıdan çok önemli bir ilçe olduğuna dikkat çeken Vali Büyük, “Aslolan, vatandaşlarımızın mutluluğudur. Adana’mızın dünyaya açılan enerji kapısı olan Ceyhan ilçemizin sorunlarının hızla çözülmesi için kararlılıkla çalışmaya hazırız. Belediyelerimiz ile koordineli bir şekilde çalışarak, Ceyhan’ın ve diğer tüm ilçelerimizin hak ettiği ölçüde kalkınması, vatandaşlarımızın sıkıntılarının giderilmesi konusunda elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.” diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.