Üzülmez: Konya Tarım Fuarı gururumuzdur

Üzülmez: Konya Tarım Fuarı gururumuzdur

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ve AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık, Konya Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Şükrü Doğan ile AK Parti İl Yönetim Kur

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez ve AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yazlık, Konya Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Şükrü Doğan ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Yahya Ak, bu yıl 10’uncusu düzenlenen Konya Uluslararası Tarım, Hayvancılık ve Süt Endüstrisi Fuarı’nı gezdi. TÜYAP Fuarı Konya yetkililerinden fuar hakkında bilgi alan Üzülmez ve beraberindekiler, daha sonra fuar alanındaki stantları tek tek gezerek, firma yetkilileri ile sohbet etti. Fuar gezisinin ardından ziyaretini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Hüseyin Üzülmez, 10 yıl önce Konya Ticaret Odası Başkanı olarak başlattıkları tarım fuarını milletvekili olarak gezmenin ayrı bir onur ve gururu içinde olduğunu söyledi. Üzülmez AK Parti iktidarının tarıma destek vermeye devam edeceğini belirterek, “10 yıl önce 10 bin metrekare olarak kurulan fuar alanı bugün 100 bin metrekare alana ulaştı. Bu, hem Konya tarımının ve tarım sanayisinin geldiği noktayı hem de AK Parti iktidarının tarım ve tarım ekipmanlarına verdiği desteğin de bir kanıtıdır. Bizler AK Parti iktidarı olarak daha önce olduğu gibi bugün de yarın da çiftçimize ve üreticimize olan desteklerimizi arttırarak devam ettireceğiz” diye konuştu. 

Konya çiftçisinin dünyadaki tarım seviyesine geleceğini belirten Üzülmez, “Daha önce fuar için hayal ifadelerini kullananlar bugün bu fuara gösterilen ilgiyi ve bu kalabalığı görmeliler. Türkiye’nin en büyük tarım fuarlarından birine ev sahipliği yaptığımız için gururluyuz. AK Parti iktidarında hiçbir şey hayal olarak kalmaz. Gün gelir her şey gerçekleşir. Bunu herkes görüyor. Bu fuar hem Konya tarımına, hem tarım sanayisine hem de Konya fuarcılığına büyük katkılar sağlıyor. Dünya tarımının geldiği kalite seviyesine inşallah yakın bir zamanda Konya çiftçisi de gelecektir” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.