Üniversitespor üzgün

Üniversitespor üzgün

Gelişim Koleji karşısında alınan farklı yenilgi yönetim ve camianın morallerini sıfıra indirdi. Sarı-Mavililer 20 puan ve averajla haftayı beşinci sırada kapatarak, zirve şansını oldukça zora soktu

Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde, önceki gün İzmir deplasmanında Gelişim Koleji karşısında alınan şok yenilginin üzüntüsü yaşanıyor. Rakibi karşısında maça iyi başlamasına rağmen ikinci periyottan itibaren inanılmaz bir düşüş yaşayan ve salonu 82-66 gibi farklı skorla mağlup terk eder sarı-mavililerde, bu yenilgiyle hesaplar da alt üst oldu. Bu yenilgiyle 20 puan ve averajla beşinci sırada kalan Torku Selçuk, zirvenin oldukça uzaklaştı.
Gelişim Koleji karşısında beklenenden çok uzak bir görüntü veren temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, özellikle maçın ilk iki periyodunda rakibi karşısında üstün oyun sergilemesine rağmen üçüncü ve dördüncü periyotta rakibi karşısında çok kötü oynadı ve sahadan mağlup ayrıldı.  Hesapta olmayan bir yenilgi alan sarı-mavili temsilcimiz basketbol camiasını büyük hayal kırıklığına uğrattı.
Galibiyete büyük ihtiyacı olan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi aldığı bu mağlubiyetle ligde sıkıntılı bir sürece girdi. Sarı-mavili yönetimin teknik heyetten rapor isteyeceği ve gelecek haftalar içinde sıkıntı yaşanmaması için gereken tedbirlerin alınacağı belirtildi. Bu yenilginin kendileri için sürpriz olduğunu vurgulayan sarı-mavili yöneticiler, “Bu yenilginin nedenlerini araştıracağız ve ona göre önlem alacağız” dediler.
Bu beklenmedik yenilginin ardından yönetim kurulu da bugün akşam toplanarak ligde ki gidişat ile ilgili geniş kapsamlı bir toplantı yapacak. İzmir’de ki Gelişim Koleji maçını izleyen Başkan Prof. Dr. Kürşat Turgut alınan yenilgi karşısında ki üzüntüsünü dile getirerek; “Gerçekten de devre arasında ve İTÜ maçlarında takımımız teknik heyet ile birlikte çok iyi bir hazırlık dönemi geçirmişlerdi. İlk yarıda da hesapta olmayan yenilgiler almış ve moral olarak üzülmüştük. Ama ara transferde maddi olarak yönetim kurulunda görev alan arkadaşlarımız risk alarak hiçbir fedakarlıktan kaçınmamışlar ve teknik heyetimizin isteği doğrultusunda da takım takviye edilmişti. Ama maalesef Gelişim Koleji maçında ortaya konulan oyun bizleri hayal kırıklığına uğrattı” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.