Üniversitespor moralli

Üniversitespor moralli

Gelişim Koleji karşısında aldığı yenilgiyle bir anda şoka giren TB2L B Grubu temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor, önceki gün evinde oynadığı maçta Kepez Belediyespor’u farklı mağlup ederek moral b

Sezona çalkantılı giren ve daha sonra güçlü bir yönetim oluşturan TB2L temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor, son haftalardaki kötü gidişe, önceki gün evinde konuk ettiği güçlü Kepez Belediyespor’u 89-76 yenerek dur dedi ve Play-Off iddiasını sürdürdü. Maç boyunca rakibe nefes aldırmayan sarı-mavili oyuncular, coşkulu taraftarının da desteğini arkasına alarak maçı kazanmasını bilirken yönetim, “Bizim Play-Off hedefimizden son maça kadar sapmamız söz konusu değildir. Çok kötü oynadığımız ve kaybettiğimiz Gelişim Koleji maçında morallerimiz biraz bozulmuştu. İyi bir takım olduğumuzu, grubumuzun ikinci sırasında yer alan ve favori gösterilen Kepez Belediyespor’u yenerek gösterdik. Bundan sonra kaybetme gibi bir lüksümüz bulunmadığını biliyoruz. Kalan tüm maçlarımızı kazanacak, Play-Off oynayıp oradan da gerçek yerimiz olan Beko Basketbol Ligi’ne yükseleceğiz. Kepez maçı geride kaldı, şimdi hiç ara vermeden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda oynayacağımız maçın hazırlıklarını başlayacağız. Konya’da şanssız bir şekilde kaybettiğimiz bu maçın rövanşını alarak iddiamızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Torku Selçuk Üniversitespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacak. Bilindiği gibi temsilcimiz Konya’da oynanan maçı rakibi karşısında 87-71 kaybetmişti.
Öte yandan Sarı-Mavililer 1 günlük izinin ardından bugün deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına başlayacak. Kepez Belediyespor karşısında alınan galibiyetle moral bulduklarını ifade eden Selçuk Üniversitesi Spor Kulübü Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut” Her iki takım da kazanmak için salondan ellerinden geleni yaptık. Selçuk Üniversitesi olarak taraftarımızın desteğini de arkamıza alarak güçlü rakibimizi mağlup etmesini bildik. Alınan bu galibiyet ile büyük moral bulduk. Artık bu maç geride kaldı. Önümüzde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı var. Bu maçı da kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.