Üniversitespor Aziz Bekir ile görüşüyor

Üniversitespor Aziz Bekir ile görüşüyor

Geçtiğimiz sezonda Beko Basketbol Liginin kapısından dönerek büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Torku Selçuk Üniversitespor yeni sezona daha iddialı hazırlanıyor

 Sarı-mavili ekip yapacağı genel kurul sonrası yeni sezon çalışmalarına hız verecek. Selçuk Üniversitesi öncelikle antrenör sorununu çözmek istiyor. Sarı-mavili ekip sezon bitiminde Ahmet Kandemir ile yollarını ayırmıştı. Yeni sezonda 1. ligi hedefleyen Torku Selçuk Üniversitesi antrenör konusunda Aziz Bekir ile bir ön görüşme yapacak. Taraflar anlaşma sağlarsa Aziz Bekir Selçuk’un yeni hocası olacak. Aziz Bekir 1970 Bosna Sarajevo doğumlu. Esas adı Adis Beciragiç olan antrenör Türk vatandaşlığına geçtikten sonra bu ismi aldı. Aziz Bekir Türkiye’deki basketbol hayatına 1993-94 yılında PTT’ye transfer olarak başladı. 3 sezonu burada oynayan Bekir 1996-97 sezonunda Ülker’e transfer oldu ve burada 2 sezon basketbol oynadı. Aziz Bekir bir çok başarılı antrenörün yardımcılıklarını yaptı. Aziz Bekir son olarak ise bir çok takımın baş antrenörlüğünde bulundu.
KONGRE HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR    
Torku Selçuk Üniversitesi’nde 25 Haziran Pazartesi günü yapılacak Genel Kurul sonrasında yeni sezon çalışmalarına başlanacak. İlk olarak iç transfer masaya yatırılacak, ardından dış transfere ağırlık verilecek. Basketbol Erkekler 2. Ligi’ndeki tek temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi’nde 25 Haziran Pazartesi günü yapılacak Genel Kurul için hazırlıklar sürüyor. Sarı-mavililerde, oluşturulacak güçlü bir yönetimin ardından yeni sezon için düğmeye basılacak. Alınan bilgiye göre sarı-mavili yöneticilerin ilk olarak iç transfer konusunu masaya yatıracakları öğrenildi. İçte kalması istenilen oyuncularla tek tek görüşülecek ve anlaşma olması halinde sözleşme yenilenecek. Temsilcimiz, iç transferin tamamlanmasıyla birlikte dış transfere yönelecek.
Genel Kurul’da mevcut yönetici sayısını artıracaklarını belirten Torku Selçuk Üniversitesi Kulübü Başkanı Yunus Derebağ, “Kongrede başkanlığa yeniden aday olacağım. Güçlü bir yönetimle yine şampiyonluğa oynayacak bir ekip kuracağız” dedi. Beko Basketbol 1. Ligi’nde yer alan takımların birleşmesi konusunda da bekleyişin devam ettiğini hatırlatan Derebağ, “Önümüzdeki günlerde olumlu veya olumsuz bir karar çıkar. Eğer 2. Lig’de yolumuza devam edecek olursak güçlü ve zirveye oynayacak bir takım kuracağız. 1. Lig’e davet edilirsek, transferleri buna göre yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.