Üniversite’de son rötuşlar

Üniversite’de son rötuşlar

TB2L B Grubu temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitespor’da, Optimum TED Kolejliler ile Cumartesi günü Konya’da oynanacak maçın hesapları galibiyet üzerine yapılıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u deplasmanda yenerek Play-Off umutlarını güçlendiren sarı-mavili ekip hazırlıklarının sürdürürken Kulüp Başkan Yardımcılarından İbrahim Çınar, “Büyük bir olasılıkla play off oynarız, asıl önemli olan orada başarılı olup BEKO Basketbol Ligi’ne yükselmek. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti bizim için büyük moral oldu. Optimum TED Kolejliler ile evimizdeki maçta kendi oyunumuzu oynar ve sonuna kadar mücadele edersek, bu maçı kazanmamız işten bile olmaz.
Rakibin lider olması önemli değil, daha önce güçlü Kepez’i ve bizimle aynı iddiayı taşıyan Gaziantep’i yenmişsek, Kolej’i de yeneriz. Taraftarlarımızın desteği çok önemli, onların vereceği destekle kazanıp Play-Off yolunda büyük avantaj yakalayacağımıza inanıyorum. Çok iyi bir kadroya sahibiz, ancak zaman zaman beklenmedik sonuçlar alıyoruz. Artık daha dikkatli olmamız gerekiyor” şeklinde konuştu. Torku Selçuk Üniversitespor’un lider Optimum TED Kolejliler ile oynayacağı maç Cumartesi günü saat 16.00’da 19 Mayıs Torku Arena’da başlayacak. Bu maç öncesi temsilcimizde herhangi bir eksik bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.