Üniversite zor virajda

Üniversite zor virajda

Torku Selçuk Üniversitesi sezonun 4. maçında bugün deplasmanda Pertevniyal'e konuk olacak. Sarı-mavili ekibin Ahmet Cömert Spor Salonunda oynayacağı zorlu mücadele saat 18.00'de başlayacak

T2BL'ye iyi bir girişi yaparak oynadığı 3 maçıda kazanan Torku Selçuk Üniversitesi bugün sezonun 4. maçına çıkacak. 3 maçını da kazanarak haftaya lider giren sarı mavili ekip bugün deplasmanda Pertevniyal'e konuk olacak. Selçuk'un  Ahmet Cömert Spor Salonunda oynayacağı zorlu mücadele saat 18.00'de başlayacak. Rakip Pertevniyal oynadığı 3 maçta 1 yenilgi 2 galibiyet alarak 5 puan topladı ve haftaya 5. sırada girdi. Bu sezon Beko Basketbol ligine çıkmayı hedefleyen  Torku Selçuk Üniversitesi bu mücadeleyi kazanarak yoluna devam etmek istiyor. Geride kalan haftada evinde İzmir Büyükşehir Belediyespor'u farklı geçerek moral depolayan sarı-mavili ekip bu mücadeleyi kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştırmanın hesaplarını yapıyor.
Torku Selçuk Üniversitesi Antrenörü Aclan Kavasoğlu, kağıt üzerinde kolay görünen maçların her zaman zor olduğunu söyledi. Kavasoğlu şöyle devam etti: “İlk iki haftada ligin iddialı ekipleriyle oynamanın ardından  kolay görünen  bir maça çıkmak her zaman zordur. Federasyon Kupası’nı da sayarsak arka arkaya 3 önemli maç oynadık. Bu maçlar ardından böyle bir maça oyuncuları hazırlamak gerçekten zor oldu hafta içinde.  Pertevniyal karşısında da zor bir maça çıkacağız. Amacımız bu maçı da kazanarak yolumuza emin adımlarla devam etmek. Takım olarak kadromuzun derinliğini artırmamız gerekiyor. Son bir aydır ciddi maçlar oynadık ve bu kadro genişliğini sağlayamadık. Ancak bu tür maçlarda bunu yapmalıydık ve sahada bunu gerçekleştirdik. Oyuncularımızın ilerlemeleri için maç oynamaları gerekiyor. Bizde onlara bu imkanı sağlıyoruz.”

Basın Sözcüsü Kerem Öten ise yakaladıkları çıkışı bu maçta da devam ettirmek istediklerini teknik ekip ve oyunculara güvendiklerini ifade etti. Öten, “ Kupadan sonra lige iyi bir başlangıç yaparak tüm maçlarımızı kazandık. Sezon başında belirttiğimiz gibi hedefimiz bir üst lig. Bu hedefin gerçekleşmesi için ekip olarak elimizden geleni yapıyoruz. Torku Selçuk Üniversitesi olarak hedefimiz çıktığımız her maçı kazanmak. Pertevniyal ile deplasmanda zor bir müsabaka oynayacağız. Ligin ilk haftalarında çok zorlu ekiplerle oynadık. Son maçımızda ise rahat kazandık. Bu maçı da kazanarak çıkışımızı devam ettirmek istiyoruz” dedi. T2BL'de heyecan bugün başlayacak olan 4. hafta maçları ile devam edecek program şu şekilde:   Bugün: 16.00 İzmir B.B.-Gelişim Koleji, 16.00 Başkent Gençlik-Final Gençlik, 18.00 Pertevniyal-Torku Selçuk Üniversitesi, 18.00 Bandırma Kırmızı-Vestel, 18.00 M.Uşak Üniversitesi-İstanbulspor, 18.00 Akhisar Belediye-Pi Koleji. Yarın: 17.00 Yeşilgiresun Belediye-Best Balıkesir, 17.00 Trabzonspor-İstanbul B.B., 19.00 Darüşşafaka-Maliye Milli Piyango.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.