Üniversite galibiyete kilitli

Üniversite galibiyete kilitli

Yarın Torku Arena’da ilk yarının son maçına çıkacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde hazırlıklar devam ederken, Sarı-Mavili oyuncular Hacettepe maçında tribünlerin dolmasını istediler

Basketbol Erkekler 2. Lig B Grubu’nda ilk yarının son maçını Hacettepe Üniversitesi ile oynayacak olan Torku Selçuk Üniversitesi’nde hazırlıklar devam ederken, sarı-mavili camia taraftara seslenerek destek istedi. Yarın saat 16.00’da Torku Arena’da oynanacak maçın final niteliği taşıdığının altını çizen yöneticiler, “Bu kritik virajda en büyük gücümüz taraftarımız olacak. Tribünlerin tıka basa dolmasını istiyoruz”  dediler.
Kulüp Başkan Yardımcısı Okay Tınkır tüm Konya spor kamuoyunu bu maça davet ederek: “Bu maç ligin ilk yarısında bizim için kader müsabakası olacak. Teknik heyetimiz ve sporcularımız bunun bilincinde hazırlıklarını sürdürüyorlar. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu maçta yanımızda olmaya davet ediyoruz. Çok güzel bir maç olacak. Centilmence geçecek olan karşılaşmayı kazanarak ilk yarıyı moralli tamamlamak istiyoruz” dedi.
YOLCU TARAFTARLARI MAÇA DAVET ETTİ
Selçuk Üniversitesi basketbol takımının teknik heyeti ve sporcuları da Hacettepe müsabakasına yüksek moralle hazırlanıyorlar. Takım arkadaşları adına basketbol severleri bu zorlu maça davet eden Kaptan Murat Yolcu; “Bu maç çok zor ama zevkli geçecek. Her iki takımda güçlü oyunculardan kurulu ve iddialı takımlar. Biz saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Taraftarlarımızın önünde maça kazanacağımıza inanıyoruz” dedi.   
Öte yandan temsilcimiz Selçuk Üniversitesi zorlu Hacettepe maçının hazırlıklarını bugün tamamlayacak. Antrenör Altar Tunçkol nezaretinde çalışmalarını sürdüren sarı-mavililerde, önemli bir eksik bulunmuyor. Akhisar deplasmanından alınan anlamlı galibiyet ile taktım olma yolunda önemli bir adım atıldığını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı Tunçkol; “Sadece bir galibiyet aldık. Bizim de rakiplerimiz gibi istenilen düzeye gelmemiz için daha çok çalışmamız gerekiyor. Şimdi tek hedefimiz yarın oynanacak Hacettepe açını kazanarak ilk yarıyı moralli tamamlamak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.