Üniversite Akhisar önünde

Üniversite Akhisar önünde

Selçuk Üniversitesi yarın deplasmanda zirve mücadelesi veren ekiplerden Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak

Saat 18.00’da başlayacak mücadeleyi Can Atsüren, Tekin Özübir ve Mehmet Şahin yönetecek

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden ve liderlik koltuğunda oturan temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi yarın 6. hafta maçında Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Akhisar Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 18.00’da başlayacak. Çekişmeli ve zevkli geçecek olan mücadelede Can Atsür, Tekin Özübir ve Mehmet Şahin’den oluşan hakem triosu görev yapacak. Hazırlıklarını tamamlayarak dün Manisa’ya giden Torku Selçuk Üniversitesi’nde hedef galibiyet. Sarı-Mavililerde önemli bir eksik bulunmuyor. Ligde oynadığı 5 karşılaşmayı da kazanarak yenilgisiz liderliğini sürdüren Torku Selçuk Üniversitesi, Akhisar deplasmanından da galibiyetle dönerek 6’da 6 yapmak istiyor.
Zorlu maç öncesinde Torku Selçuk Üniversitesi Yönetim Kurulu sporcuların maaşlarını ödeyerek moralleri üst seviyeye çekti. Takımda önemli bir eksik bulunmazken, sarı-mavili oyuncuların galibiyet sözü verdikleri ifade edildi. Manisa deplasmanında zorlu bir maç oynayacaklarını belirten Antrenör Aclan Kavasoğlu, “Ligde her maç birbirinden zorlu geçecek. Bu bilinçle her maçımıza büyük önem vererek hazırlanıyoruz. Akhisar da bizim gibi şampiyonluk istiyor. Bu nedenle işimiz kolay değil ama kazanarak döneceğimize inanıyorum” dedi.
Basın Sözcüsü Kerem Öten de teknik heyet ve sporculara başarılar dileyerek, tek düşüncelerinin kazanmak olduğunu söyledi. Akhisar maçlarının her zaman çekişmeli ve zorlu geçtiğini hatırlatan Öten, “Takımımıza ödemeleri yaparak moral aşıladık. Bu zorlu maç öncesinde yapılan bu ödemeler artı bir motivasyon sağlayacaktır. İyi oyun sergiliyoruz. Umarım bu başarılı oyunumuzu Akhisar önünde de sergileriz ve liderliğimizi sürdürürüz. Yönetim olarak takımımıza sonsuz güveniyoruz” diye konuştu.
Erkekler İkinci Ligi’nde sezonun 6. Haftasının açılış maçında bugün saat 14.00’de İzmir Büyükşehir belediyesi ile Vestelspor karşılaşacak.TB2L’de sezonun 6. haftası bugün oynanacak 7 maçla start alacak ve Pazar günü oynanacak 2 maçla tamamlanacak. Zirvenin sahibi Torku Selçuk Üniversitesi, yarın saat18.00’de Akhisar Belediyesi’ne konuk olacak. Lideri takip eden takımlarından Mackolik.com Uşak Üniversitesi, Pazar günü saat 15.00’de Best Balıkesir ile karşılaşırken, Darüşşafaka da aynı gün deplasmanda saat 16.00’daBandırma Kırmızı ile oynayacak. Maçların programı şu şekilde: Bugün saat 17.00 Yeşil Giresun Belediye-Gelişim Koleji (19 Eylül Spor Salonu), 16.00 Pertevniyal-İstanbul Büyükşehir Belediyespor (Ahmet Cömert),  17.00 İstanbulspor-Pi Koleji (Zeyyad Baykara), 16.00 Başkent Gençlik-Maliye Milli Piyango (Halkapınar),16.00 İzmir Büyükşehir Belediyespor-Vestel( Evka 4 Bornova), 18.00 Akhisar Belediye-Torku Selçuk Üniveristesi (Akhisar Belediye Spor Salonu), 17.00 Trabzonspor Basketbol-Final Gençlik (Hayri Gür) Yarın:13.30 Bandırma Kırmızı-Darüşşafaka (Banvit Kara Ali Acar), 15.00, Mackolik.Com Uşak Üni.-Best Balıkesir (Atatürk)
SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.