Ünilig'de 'Başarı' Rüzgarı Esiyor

Ünilig'de 'Başarı' Rüzgarı Esiyor

Üniversiteler arası basketbol ligi ÜNİLİG'de Canik Başarı Üniversitesi, Çorum Hitit Üniversitesi basketbol takımını 81-52 farklı skorla yendi. Kendi evinde Çorum Hitit Üniversitesini ağırlayan Canik Başarı Üniversitesi bütün periyotlarda...

Üniversiteler arası basketbol ligi ÜNİLİG'de Canik Başarı Üniversitesi, Çorum Hitit Üniversitesi basketbol takımını 81-52 farklı skorla yendi.

Kendi evinde Çorum Hitit Üniversitesini ağırlayan Canik Başarı Üniversitesi bütün periyotlarda üstün bir oyun sergiledi. Canik Başarı Üniversitesi, taraftarının da desteğiyle yüksek performanslı bir takım oyunu ortaya koydu. Birinci periyodu 23-14, ikinci periyodu 52-24, üçüncü periyodu 70-38 ve son periyot da 81-52 sayı ile biten karşılaşmada maçın en skorer ismi 21 sayıyla Hasan Tan oldu.

Canik Başarı Üniversitesi spor koordinatörü Türker Yılmaz maçın ardından verdiği demeçte, "’Zevkli geçen karşılaşmanın kazanan tarafı olmak elbette gurur verici. Umarım bundan sonraki maçlarda da bu maçta olduğu gibi takım oyununu ortaya koyar ve galibiyetle hak ettiğimiz yerlere geliriz. Sporcularımıza, üniversite yönetimimize ve bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Canik Başarı Üniversitesi bir sonraki rakibi Tunceli Üniversitesiyle 28 Kasım'da deplasmanda karşı karşıya gelecek. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.