Umut Yıldızları'ndan Ödüllü Kompozisyon Yarışması

Umut Yıldızları'ndan Ödüllü Kompozisyon Yarışması

Osmaniye Umut Yıldızları Gençlik Derneği, gençlerin derslerin yanında sanat, kültür ve sportif faaliyetlere yönelmesi amacıyla kompozisyon yarışması düzenliyor. Dernek Başkanı Semiha Tıraş, dernek olarak gençleri kültür ve sanata yönlendirmek...

Osmaniye Umut Yıldızları Gençlik Derneği, gençlerin derslerin yanında sanat, kültür ve sportif faaliyetlere yönelmesi amacıyla kompozisyon yarışması düzenliyor.

Dernek Başkanı Semiha Tıraş, dernek olarak gençleri kültür ve sanata yönlendirmek için liselilerin katılacağı ödülü ‘öğretmen’ konulu kompozisyon yarışması düzenlediklerini kaydetti. Kalemine güvenen ve düşündüklerinin yazıya dökebilecek kabiliyetli gençlerin yarışmaya katılmasını isteyen Tıraş, başarılı olan öğrencileri ödüllendireceklerini ifade etti. Tıraş, “Marifet iltifata tabi olduğu için kendine güvenen ve marifetli gençlerin ödüllendirilmesinden yanayım. Bizde kompozisyon yarışmasında derece girenlere çam sakızı çoban armağanı cinsinden ödüller vereceğiz. Birinciye dijital fotoğraf makinası, ikinciye tablet, üçüncüye ise MP4 çalar hediye edeceğiz.” diye konuştu.

Yarışmaya katılacakların eserlerini 24 Kasım’a kadar 7 Ocak Mahallesi M Fevzi Çakmak Caddesi 80 numaralı adresteki gençlik merkezine ulaştırmaları gerektiği bildirildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.