Umut ve Burak'ın çılgın istatistiği!

Umut ve Burak'ın çılgın istatistiği!

İstanbul B.B'yi 3-1 ile geçen Galatasaray'da Burak Yılmaz ve Umut Bulut ikilisi attıkları gol sayısıyla dikkat çekiyorlar.

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ın İstanbul B.B'yi 3-1 yendiği maçta bir gol atan Umut gol sayısını 8'e yükseltti.

Sezon başında Galatsaray'a gelen Umut Bulut 8 golle ligin en golcü oyuncusu konumunda bulunurken peşinden 6 golle üç oyuncu geliyor.

11 TAKIMI GERİDE BIRAKTILAR

Mersin İdman Yurdu takımından Nobre ve Eskişehirspor takımında Kamara dışında 6 golü bulunan diğer oyuncu Galatasaraylı Burak Yılmaz oldu. Böylece Galatasaray'ın iki forvet oyuncusu Umut ve Burak toplamda bu sezon Süper Lig'de 14 gole imza attı.

Galatasaray'ın iki golcü oyuncusu 14 golle Süper Lig'de 12 takımdan fazla gol attı. 
 
Burak'tan iki gole imza!

Burak Yılmaz, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasını 3-1'lik İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında atılan üç golün ikisinde imza bulundu.  
 
Galatasaray'ın golcü isimlerinden Burak Yılmaz, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında golle buluşamasa da Umut ve Selçuk'un attığı gollere katkı sağladı.

Burak Yılmaz, Umut Bulut'un golünde pası veren isim olurken, Selçuk İnan'ın golü öncesinde ise şutu çeken isimdi ve seken topu Selçuk ağlarla buluşturdu. 
 
Umut 8 yaptı!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasını 3-1'lik İstanbul Büyükşehir Belediyespor galibiyetiyle maçın ilk golünü atan Umut Bulut, gol sayısını 8'e çıkardı.  
 
Sarı-kırmızılı ekibin en golcü futbolcusu olan Umut Bulut, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ağlarını da havalandırırken, gol sayısını 8'e çıkardı. 

Karşılaşmanın 11. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren Umut, hem Galatasaray'ı maçın ilk dakikalarında üstünlüğe taşıdı, hem de kendisinin 8. golünü kaydetti. Umut, geride kalan haftada 3-0 kazanılan Kayserispor maçının da ilk golünü 7. dakikada kaydetmişti. 

Öte yandan, Galatasaray'ı 2-0 öne geçiren golü atan Selçuk İnan ise bu sezonki 2. golünü üretti. Başarılı oyuncu, ilk golünü Beşiktaş derbisinde bulmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.