Uğur İbrahim Altay, projelerini anlattı

Uğur İbrahim Altay, projelerini anlattı

AK Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, düzenlediği toplantıda Selçuklu için planladığı projeleri tanıttı.

Bera Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısına AK Parti İl Başkanı Faruk Dügen, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Erdal, Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Mevlana Kalkınma Ajansı Başkanı Nurettin Bay ve AK Parti yönetimi katıldı.
Altay, Selçuklu için yönetim, teknik, sosyoekonomik, yaşam ve kültürel projeler hazırladığını belirterek, güler yüzlü, güvenilir ve gayretli bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini ifade etti.
Aileler, gaziler, yaşlılar, hamileler ve bebekli kadınlar için hizmet masası oluşturmayı hedeflediklerini dile getiren Altay, ''Adil, şeffaf, kaliteli, verimli ve katılımcı bir yönetim anlayışını ilke edineceğiz'' dedi.
Altay, konusunda uzman belediye personeli yetiştirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, sivil toplum kuruluşlarının ve Selçuk Üniversitesinin de desteğini alarak, personelin performansını arttırmayı hedeflediklerini belirtti.
Ulaşım, çevre ve altyapı gibi teknik projeleri olduğunu dile getiren Altay, ''Asfalt yol yapımı, kaldırım ve parke yol yapımını devam ettirmek, engelli vatandaşlarımızın rahat ulaşımını sağlamak için yol ve kaldırımlarda iyileştirmeler yapmak öncelikli hedeflerimizdendir'' diye konuştu.
Her ilçenin bir kent merkezi olması gerektiğini belirten Altay, trafik ve otopark sorunun çözmeyi, yapı denetimlerini arttırmayı amaçladıklarını dile getirdi.
Altay, yaşam ve kültürel projelere önem verdiklerini vurgulayarak, kültürel projelerini şöyle sıraladı:
''Konya ve Selçuklu'ya ait, tarihi ve kültürel değerlerimizin festivaller, sempozyumlar ve bilgi yarışmaları ile tanıtılmasını sağlamak, Zazadin Hanı'nı kültürel bir merkez haline getirmek, Sille'de yürütülen restorasyon çalışmalarını hızlandırıp kültür turizmine katkı sağlamak önemli projelerimiz arasındadır.''
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum