U-12 takımı İzmir Cup'a katılacak

U-12 takımı İzmir Cup'a katılacak

Altınordu takımının ev sahipliğinde çeşitli ülkelerden 48 ayrı takımın yer alacağı turnuvaya Türkiye’den 8 takım katılacak.

Süper Lig’de mücadele eden Atiker Konyaspor’un yanı sıra, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor, Başakşehir, Bursaspor ve Osmanlıspor takımları, 20 ayrı ülkenin U12 takımlarıyla karşılaşacak. İspanya’dan A. Madrid ve A. Bilbao gibi kulüplerin U12 takımlarının yanı sıra, Almanya, Fransa, Rusya, İtalya, Hırvatistan, İran, Yunanistan, Azerbaycan, Bosna Hersek, Bulgaristan, Burma, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Gürcistan, Kosova, Kuveyt, Moldova, Sırbistan ve Romanya temsilcileri turnuvada boy gösterecek.

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ

Konu hakkında görüşlerini açıklayan Atiker Konyaspor’un Altyapı Sorumlularından Fatih Tınmaz “Son yıllarda alt yapı için önemli adımlar atıyoruz. Böylesine önemli turnuvalara katılarak, altyapıdaki futbolcularımızın ve antrenörlerimizin tecrübe kazanmalarını, üst düzey müsabakalarda kendilerini test etmelerini arzu ediyoruz. Kısmet olursa inşallah projelerimizin arasında bu tür organizasyonları Konya’da gerçekleştirmekte var. İzmir U12 CUP’ta kulübümüzün en iyi şekilde temsil edileceğinden şüphemiz yok. Ayrıca Atiker Konyaspor’un diğer Süper Lig temsilcileri dururken bu tür turnuvalara davet edilmesi geldiğimiz noktanın en önemli örneklerinden biri durumundadır. Şimdiden sporcularımıza ve antrenörlerimize başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.