Türkiye hızla Saadet iktidarına ilerliyor!

Türkiye hızla Saadet iktidarına ilerliyor!

Saadet Partisi Genel Merkezi'nden İl Başkanlıklarına gönderdiği yazıda Milli Görüş'ü yeniden iktidara taşıyacak çalışmalara dikkat çekilip, "Türkiye hızla Saadet iktidarına ilerliyor!" denildi.

"Ülkemiz, bölgemiz ve dünya insanlığının kurtuluşu ancak bizlerin çalışmalarına bağlıdır" denilen yazıda sorumluluğun büyük olduğu hatırlatıldı.

Yapılan çalışmaların verimli ve bereketli olmasının temel şartının teşkilat disiplinine bağlılık ve görevlerin ciddiyetini kavramak olduğu vurgulanan tamimde, "İnanıyoruz ki ülkemiz Saadet Partisi'nin iktidar olacağı günlere doğru hızla ilerlemektedir. Bu sürecin uzayıp kısalmasını bizlerin çalışmaları belirleyecektir" denildi.

Genel Merkez tamiminde, teşkilatlardan disiplinli ve modele uygun çalışma istenirken, "Saadet iktidarına ulaşabilmek için çalışmalarımızın model çalışma esasları doğrultusunda, teşkilat hiyerarşisi gözetilerek, birlik ve beraberlik esası zedelenmeden, uymakla yükümlü olduğumuz temel esaslarımız gözetilerek yapılması bir zorunluluktur" denildi.

Saadet Partisi Genel Merkezi, İl Teşkilatları'na bir tamim göndererek, bölgede ve ülkede yaşanan gelişmelerin Saadet Partisi'nin önemini bir kez daha ortaya çıkardığı hatırlatılarak, Milli Görüşçülerin  sorumluluğunun büyük olduğu vurgulandı. Saadet Partisi Genel Merkezi, tamimde iktidara gelmek için teşkilatlardan disiplinli ve modele uygun bir çalışma istedi.
Sorumluluğumuz büyük

"Dünyada, bölgemizde, ülkemizde yaşanan olaylar, Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisinin önemini bir kez daha ortaya koymaktadır. Bu durum aynı zamanda sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu göstermektedir. Ülkemiz, bölgemiz ve dünya insanlığının kurtuluşu ancak bizlerin çalışmalarına bağlıdır" denilen tamimde, Saadet Partisi'nin başta Genel Merkez olmak  üzere İl, İlçe, Mahalle, Köy ve Sandık Bölgesi teşkilatlarının tümünün sorumluluğunun gereğini yerine getirmek için yoğun bir çalışma seferberliğinin içerisinde olduğu vurgulandı.
Saadet Partisi'nin iktidar günleri yakın

"Yapılan bu çalışmaların verimli ve bereketli olmasının temel şartı teşkilat disiplinine bağlılık ve görevlerin ciddiyetini kavramaktır" ifadesine yer verilen tamimde şöyle denildi:

"İliniz ve İlçelerinizde düzenlenen Divan toplantıları, Konferanslar, Kongreler ve diğer teşkilat etkinlikleri Genel Başkanımız, Genel İdare Kurulu Üyelerimiz ve Genel Merkezin görevlendirdiği şahısların katılımlarıyla gerçekleştirilmektedir. Çalışmalarımız artan bir tempoyla devam edecektir. İnanıyoruz ki ülkemiz Saadet Partisinin iktidar olacağı günlere doğru hızla ilerlemektedir. Bu sürecin uzayıp kısalmasını bizlerin çalışmaları belirleyecektir"

Birlik beraberlik esası zedelenmeden çalışacağız

Saadet Partisi Genel Merkezi'nin İl Başkanlıklarına gönderdiği tamimde, model çalışmanın önemine de dikkat çekildi. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışmanın Saadet Partisi'ni iktidara taşıyacağı da ifade edilen tamimde Milli Görüş iktidarının disiplin çalışmayla elde edileceği belirtildi. Birlik beraberlik esasının zedelenmemesini isteyen Saadet Partisi Genel Merkezi, sözkonusu tamimde şu talimatlara yer verdi:

"Milletimizin beklediği Saadet İktidarına ulaşabilmek için çalışmalarımızın model çalışma esasları doğrultusunda, teşkilat hiyerarşisi gözetilerek, birlik ve beraberlik esası zedelenmeden, uymakla yükümlü olduğumuz temel esaslarımız gözetilerek yapılması bir zorunluluktur.

Bundan dolayıdır ki Milli Görüşçü kuruluşlarımızın programları da dâhil olmak üzere Genel Merkez görevlilerimizin katılacağı programlar düzenlenirken uyulması gereken hususlar şunlardır: Program organize yapacak olan ilçemiz talebini il teşkilatına bildirecek. İl teşkilatımız ilçelerimizden gelen bu talepleri Genel Merkeze bildirecektir. Genel Merkezimiz; programın konusu ve program yapılacak teşkilatın özellikleri gibi hususları göz önünde bulundurarak görevlendirme yapacaktır.

Önümüzdeki dönemde yapılacak olan tüm programlar, yukarıda belirtilen çerçevede gerçekleştirilecektir. Başka bir ifadeyle Seminer, Sempozyum ve Konferans gibi etkinlikler de Genel Merkezimizin izni, İl Başkanlarımızın bilgisi ve talimatları doğrultusunda icra edilecektir. Gerekli hassasiyeti göstermenizi rica eder, yapacağınız çalışmaların partimize, ülkemize, tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allahtan niyaz ederiz."

Milli Gazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.