Türkarslan, ‘Konya’nın değişime ihtiyacı var’

Türkarslan, ‘Konya’nın değişime ihtiyacı var’

Demokrat Parti Konya Büyükşehir ve Merkez Belediye Başkan adayları ile İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin seçim çalışmaları çerçevesinde bu seferki durağı, SMMO Konya Şube Başkanı Ahmet İçyerdi.

 Demokrat Parti’nin misyonu çerçevesinde her zaman Meslek Kuruluşlarının yanında olduklarını ifade eden Demokrat Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Türkarslan, bundan sonra da aynı misyonu devam ettirmek istediklerini belirterek; “Belediye başkanları hep yaptıkları hizmetlerle anılır. Ahmet Nalçacıgil örneğinde olduğu gibi. Son 5 yıldır Konya’yı yöneten belediye Başkanlarımızı ise, tanıyan yok. Adının baş harfi AK olan partinin Konya’ya ya 6 yılda devlet eliyle kurduğu 200 kişinin çalışabileceği tek bir fabrikası bile yoktur. Biz inanıyoruz ki bu seçimde hemşerilerimiz, hizmet edenle etmeyene sandıkta gereken cevabı verecektir” dedi. “Konya’nın değişime ihtiyacı vardır” diyerek konuşmasına başlayan SMMO Konya Şube Başkanı Ahmet İçyer’de, “Demokrat Parti, çok partili sürece geçen Türkiye’de çok şeye mührünü vurmuş köklü partilerimizdendir. Biz Konya’da faaliyet gösteren sivil toplum örgütleri olarak, adayların projelerini yakından takip ediyoruz. Kaybedenlerin projelerinden kazananların faydalanmasını istiyoruz. Artık alışılmış hizmetlerin dışında hizmetlerin Konya’ya kazandırılmasını istiyoruz” diye görüş belirtti.
Demokrat Partili adaylar daha sonra Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığına yeniden seçilen Sefa Özdemir, Mimarlar Odası Başkanı Serdar Işık ve Makine Mühendisleri Odası Başkanı İsmail Özkarakaya’yı ziyaret etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.