Tümosan ve Telekom zirvede

Tümosan ve Telekom zirvede

U19 Ligi Süper Grupta Tümosan ve Telekomspor zirve kapışmasına erken başladı. A Grubunda Karapınar ekipleri zirvede yer alırken B grubunda ise Ilgınspor lider durumda

Futbol Amatör Küme U19 Ligi Süper Grupta 2. hafta geride kaldı. Bu iki haftanın sonunda zirveyi iki kayıpsız takım paylaştı.  Tümosanspor Selçuklu Belediyespor’u 3-0’la geçerek kayıpsız yoluna devam etti. Tümosan ekibi ilk haftayı hükmen galibiyetle tamamlamıştı. Telekomspor ise ikinci haftayı Sarayönü Belediyespor’un ligden çekilmesi ile birlikte hükmen galibiyetle kapattı ve zirve yarışını sürdürdü. 3. sırada bulunan Gençlerbirliği ise Demirspor 3-3 berabere kalarak puanını 4 yaptı. Demirspor ise ilk maçından 1 puanla ayrıldı ve haftayı 6. sırada tamamladı. Yolspor ise Beyşehir Belediyespor’u 5-1 yenerek ilk galibiyetini aldı ve 2. haftayı 4. sırada tamamladı. Selçuklu Belediyespor ise Tümosan yenilgisi ile haftayı puansız ve 5. sırada kapattı. Haftayı bay geçen Ereğlispor ve Yolspor’a yenilen Beyşehir Belediyespor ikinci hatayı son iki basamakta tamamladı.
A GRUBUNDA ZİRVE KARAPINAR TAKIMLARININ
 Futbol Amatör Küme U19 Ligi A grubunda Karapınar Belediyespor 4 puanla zirvede yer alırken yeşil-siyahlı ekibi bir başka Karapınar ekibi Esnafspor takip ediyor. Karapınar Belediyespor Sanayispor’u 3-2 yenerek puanını 4 yaptı. Esnafspor ise Havzanspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla yenerek zirvenin takipçisi oldu. Haftayı bay geçen 1907 3 puanla 3. sırada yer aldı. Aynı puana sahip Havzanspor 4. sırada  kar yağışı nedeniyle Çatalhöyük Çumra Belediyespor ve Yeni Emirgazi Belediyespor karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi. Çumra ekibi 1 puanla 5. sırada yer alırken Yeni Emirgazi ve Sanayispor’un henüz puanları yok.
B GRUBUNDA ILGIN 2’DE 2 YAPTI
Futbol Amatör Küme U19 Ligi B grubunda 2 haftayı kayıpsız geçen Ilgınspor zirvede tamamladı. Ilgın ekibi Bozkır deplasmanından 5-2’lik galibiyetle dönerek zirvedeki yerini aldı. Bozkır Gençlerbirliği ise haftayı puansız 6. sırada tamamladı. Akşehir Endüstrispor ise Muhasebe Gençler ile 1-1 berabere kalarak puanını 4 yaptı ve 2. sırada haftayı tamamladı. Muhasebe Gençlerspor ise ilk maçında aldığı 1 puanla 4. basamakta yer aldı. 3. sırada bulunan Selçukspor ile son sırada bulunan Kadınhanı Belediyespor maçı ise Kadınhanı’ndaki saha şartları yüzünden iler bir tarihe ertelendi. Bu grupta Cihanbeyli Belediyespor ise haftayı bay tamamladı.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.