TSYD’den Remzi Ay'a kutlama

TSYD’den Remzi Ay'a kutlama

Türkiye Spor Yazarları Derneği Konya Şubesi yönetim kurulu, ASKF Genel Başkanlığına 3. kez seçilen Remzi Ay ve yeni yönetim kurulunu kutladı. TSYD Konya şube Başkanı Recep Çınar tarafından, yönetim kurulu adına yayınlanan kutlama mesajı şöyle.

“Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunun hafta sonunda yapılan olağan genel kurulunda 3. Kez genel başkanlığa seçilen, spor camiasının yakından tanıdığı, sporun duayen isimlerinden Remzi Ay ve yeni yönetim kurulunu kutluyoruz.

ASKF’de Mehmet Baykan Genel Başkanlığı dönemlerinde Başkan yardımcısı olarak görev yapan ve iki dönem önce de Mehmet Baykan’ın Spor Genel Müdürlüğüne atanmasıyla ASKF Genel Başkanlığına seçilen, aynı zamanda Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonunda da Genel Başkan yardımcısı olarak görev yapan Remzi Ay ve yeni yönetim kurulunun Konya sporuna başarıyla hizmet edeceklerine gönülden inanıyoruz. TSYD olarak, ASKF delegeleri tarafından oy birliğiyle yeniden genel başkanlığa getirilen ve güven tazeleyerek 3. kez bu görevi üstlenen Remzi Ay ve ekibiyle omuz omuza çalışarak Konya sporuna katkı vereceğimizin bilinmesini isteriz. Ay ve ekibi yeni dönemde de başarılı çalışmalara imza atarak Konya sporunu daha ileriye taşıyacaklardır. Buna inancımız tamdır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.