Transferin gözdesi

Transferin gözdesi

Atiker Konyaspor'da, sezona muhteşem başlangıç yapan Ömer Ali Şahiner büyük kulüplerin gözdesi haline geldi. Rus kulübü Zenit'ten sonra Trabzonspor'da Ömer Ali'ye kancayı taktı. Ahmet Şan, hiçbir oyuncuyu bırakmayacaklarını açıkladı

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Atiker Konyaspor'da Ömer Ali Şahiner'in performansı teknik heyeti sevindirdi.Oynadığı futbolla büyük beğeni toplayan Ömer Ali Şahiner, attığı ve attırdığı gollerle takımına büyük katkı sağladı. Bu sezon Spor Toto Süper Lig ve UEFA Avrupa Ligi olmak üzere toplamda 14 maça çıkan Ömer Ali Şahiner, 3 gol ve 2 asist yaparak takımına skorer anlamda  katkıda bulundu. Ömer Ali Şahiner, gösterdiği performansla birçok Avrupa takımının radarına girdi. Önce Rus kulübü Zenit'in radarına giren Ömer Ali Şahiner, şimdi de Trabzonspor'un radarına girdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, hiçbir oyuncuyu bırkamayacaklarını açıkladı.

TEKNİK HEYET SEVİNDİ

Eski adıyla Konya Şekerspor yeni adıyla Anadolu Selçukspor alt yapısından yetişen Ömer Ali Şahiner, attığı gollerle nam salmaya devam ediyor. Bu sezon Atiker Konyaspor forvet hattında sıkıntılar yaşayan Atiker Konyaspor’da  Ömer Ali Şahiner’in gösterdiği performans teknik heyette büyük sevinç yaşattı. Adrian Ioan Hora’dan istenilen verimi alamayan ve Avrupa’da da 3 maçta Rangelov’dan yararlanamayan Atiker Konyaspor’da Ömer Ali’nin beklenenden daha fazla skora katkıda bulunması camiayı sevindirdi. Ömer Ali, Avrupa’da  birçok takımın radarına girdi. Ünlü Rus kulübü Zenit'in Ömer Ali Şahiner'i izlemek için Konya'ya izleme heyeti gönderdiği ve heyetin Atiker Konyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan maçı izlediği öğrenildi. Zenit'ten sonra Trabzonspor'un da radarına giren Ömer Ali Şahiner transferin gözdesi haline geldi. Devre arasında Ömer Ali Şahiner'e resmi tekliflerin iletilmesi bekleniyor.

KİMSEYİ BIRAKMAYACAĞIZ

Atiker Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, transfer konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Ahmet Şan yaptığı açıklamada, "Son dönemde yerli ve yabancı kulüplerin futbolcularımızla ilgilenmesi bizleri memnun ediyor. Bu teklifler Konyaspor'umuzun ne denli güçlü bir takım olduğunu ortaya koyar nitelikte. Ancak ligde iddiamızı daha güçlü bir şekilde devam ettirmek ve gücümüze güç katmak istiyoruz. Dolayısıyla transfer için isimleri basında yer alan ve almayan hiçbir futbolcumuzu bırakmak niyetinde değiliz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum