Traktörün fiyatı 820 bin lira

Traktörün fiyatı 820 bin lira

Konya Uluslararası Tarım Fuarı, ilk gün ziyaretçi akınına uğradı. Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelenler fuarda ilk kez görücüye çıkan tarım makinalarını görme fırsatı buldu.

Konya Uluslararası Tarım Fuarı, ilk gün ziyaretçi akınına uğradı. Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelenler fuarda ilk kez görücüye çıkan tarım makinalarını görme fırsatı buldu. En çok ilgi toplayan ise 820 bin lira değerindeki traktör oldu. Türkiye'nin en büyük ve dünyanın en büyük fuarları arasında yerini alan Konya Tarım Fuarı açıldı. Fuarda 6 holde yüzlerce tarım makinası sergilendi. 21 ülkeden bin 200 marka fuarda yer alırken, farklı kıtalardan ve ülkelerden yüzlerce kişi fuarı ziyaret ediyor.

_mg_9043.jpg

Çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği fuarda en çok ilgi toplayan ise dev traktörler oldu. Fuarda geniş bir stant açan John Deere'nin sergilenen 8320 Serisi büyük ilgi aldı. Traktörün fiyatı ise hayli yüksek. Beygir gücü yüksek traktörün satış fiyatı 820 bin liraya satılıyor. Samsun'dan Tarım Fuarı'na gelen çiftçiler, traktörü denedi. Çiftçiler, "Fabrika dev gibi traktör yapmış. Büyük arazileri olan için ideal. Bir günde çok yer çıkarır. Beygir gücü çok yüksek traktöre binme fırsatı bulduk" diye konuştu. 

_mg_9045.jpg

_mg_9046.jpg

KERİM ATICI merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.