Trabzonda isyan var

Trabzonda isyan var

Genel Sekreter Yener, Bursa maçında Yasinin golünü iptal eden İlker Merali eleştirdi, O hatayı yapmasaydı haftanın hakemi olabilirdi, ancak hem bizi hem kendini yaktı dedi

Bursaspor’a sahasında ilk kez mağlup olan Trabzonspor’da, Yasin’in 90+3’te attığı golü geçersiz sayan hakem İlker Meral’e tepkiler sürüyor. Genel Sekreter Hasan Yener, futbol kamuoyunun Sol Bamba’nın golden önce Musa’ya faul yapmadığı görüşünde birleştiğine dikkat çekerek, Meral’i eleştirdi.

İlker Meral’in iptal ettiği gole kadar sahanın en iyisi olduğunu kaydeden Yener, “Son dakikadaki hatasıyla hem puan hem de ekonomik kaybımıza neden oldu. Bazı pozisyonlar vardır, kimine göre fauldür, kimine göre değildir. Bu pozisyon ise herkese göre gol. Benim üzüldüğüm nokta hakemin pozisyona 5 metre mesafede olmasına rağmen bu hatalı kararı vermesi. İlker Meral bu sezon çok güzel maçlar yönetti. Niyetinden en küçük kuşkumuz yok. O hatayı yapmasa haftanın hakemi olurdu, ancak hem kendini hem de bizi yaktı” diye konuştu.

Bordo-mavili yönetici, Marc Janko’nun takım arkadaşlarıyla iletişim sorunu yaşadığını da dile getirdi. Avusturyalı golcünün milli maçlar nedeniyle çok fazla takımla birlikte olamadığını vurgulayan Yener, ilerleyen günlerde sorunların çözüleceğine inandığını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.