Toyota 58. Plazasını Antalya’da Açtı

Toyota 58. Plazasını Antalya’da Açtı

Dünyanın lider otomobil üreticilerinden Toyota’nın 58. plazası Antalya’da törenle hizmete açıldı.

Dünyanın lider otomobil üreticilerinden Toyota’nın 58. plazası Antalya’da törenle hizmete açıldı. Açılış törenine Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO’su Ali Haydar Bozkurt, Toyota Plaza Esay Yönetim Kurulu Başkanı Esat Göyük, Yönetim Kurulu üyeleri Ali Göyük, Yusuf Göyük ve Serkan Göyük’ün yanı sıra yerel mülki yetkililer ile çok sayıda davetli katıldı.

        Toyota’nın 3S Plaza konseptine uygun olarak, satış, servis ve yedek parça hizmeti verecek olan Toyota Plaza Esay'ın, 712 metrekaresi showroom olan 4 bin 380 metrekarelik kapalı ve bin 800 metrekarelik açık alana sahip olduğu belirtildi. Antalya ve bölgeye hizmet vermek amacıyla açılan Toyota Plaza Esay’da satış ve satış sonrası hizmetler için 32 kişilik uzman ekibin çalışacağı kaydedildi.

        Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO’su Ali Haydar Bozkurt, açılışta yaptığı konuşmada, Antalya’nın turizm başta olmak üzere ekonomik anlamda büyük önem taşıdığını söyledi.

        2013 yılının Toyota için yeniliklerin hızlanarak devam ettiği bir yıl olduğunu ifade eden Bozkurt, "Gelişmiş dinamikleri ve yüksek teknoloji ekipmanları ile birlikte neredeyse tamamen yeniden tasarlanan ürünlerimizle, Toyota'nın konumu daha da güçlenecektir. Bayi ağımıza katılan Toyota Plaza Esay da bu güçlenmemizde önemli ve etkin bir rol oynayacaktır." diye konuştu.

        Toyota Plaza Esay Yönetim Kurulu Başkanı Esat Göyük de Antalya’ya layık olan modern bir plazayı hizmete açtıklarını belirtti. Göyük, açtıkları plaza ile tüm beklentilere ihtiyaç verebileceklerini aktardı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.